Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayy bro bekliyorum o sahane pastaniGidem de tarifimi yazip hazir koyam yarin da fotolari cekince eklerim
ne edek ölekmiBal0ncuk gülüyorsun iyi hosta ilk sayfadaki pasta onun tarif aldin mi sen
fasulyeligi de düstü onunne edek ölekmi
hep aynı kişilermi kazansın
nie yenilere şans vermiosunuz
bende dolap yapilacak diye almadim ama dolaplar bitti
nie düşürdülerfasulyeligi de düstü onun
fasulyelik belli bir zaman sonra sıfırlanıyor ya ondan ...onceden 3 kere birinci olan bayagi bekliyordu bu arkadasta oyle fasulyeydi suresi doldu zannimcanie düşürdüler
devrik pasta lideri
böyle işmi olurfasulyelik belli bir zaman sonra sıfırlanıyor ya ondan ...onceden 3 kere birinci olan bayagi bekliyordu bu arkadasta oyle fasulyeydi suresi doldu zannimca
Çok güzel maşallah emeğinize sağlıkYarini bekle kanka buyuk gun tarifimi eklicem
Merhaba evet benim
İşin şakası canım, kist falan yapmış olabilir. Kaç gün geçti?Canım ben olsada aldırmam gerekir ya da düşerSağlıklı olmaz
Kimden bahsediyorsun tencere tavam kuşganam?fasulyelik belli bir zaman sonra sıfırlanıyor ya ondan ...onceden 3 kere birinci olan bayagi bekliyordu bu arkadasta oyle fasulyeydi suresi doldu zannimca
öğlen oldu kieGünaydın
Tesekkur ederimsiz de cok fena geliyomuşsunuz sormasi ayip ne zaman geliyosunuz tam olarakÇok güzel maşallah emeğinize sağlık
Benden bahsediyor canimKimden bahsediyorsun tencere tavam kuşganam?
kahkaha attımTesekkur ederimsiz de cok fena geliyomuşsunuz sormasi ayip ne zaman geliyosunuz tam olarak