İnstoş varBiz gelince ağrıtırız elticim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstoş varBiz gelince ağrıtırız elticim
Rujunu ve fondotenini tazelesin söyleyelim deİnstoş var
Rengin çok solmuşRujunu ve fondotenini tazelesin söyleyelim de Eki Görüntüle 3129546
Çıldırmış durumdaRengin çok solmuş
Aaa merhaba. Bu kapaktaki pasta sizin miMerabayin bacilarpastalara azicik goz gezdirdim hepsi harika olmus anlasilan zorlu bi yarisma olacakdaha yorum yazamadim ama yazicamben de insallah yetise bilirsem persembe gunu yapicam pastami
Ellerine sağlık canım merakla bekliyoruzMerhabaaaaa
En ilgi alanım kategori geldi ama yoğunluktan nadir girebiliyorum.tabikii pastalari takipteyim.. maşallah hanımlar hepsi çok güzelll
Ben de çalışmalara başlayacağım yavaştan
Eki Görüntüle 3129572
Çok ucuzmuşYasonuın gosterdigi cikodanda değil aslında başka beyaz çikolata istediğim benim o daha uygun .
Eki Görüntüle 3129357
Evet onunAaa merhaba. Bu kapaktaki pasta sizin mi
Teşekkür ederim..yoğun geçiyor biraz bu ay niye öyle oldu ki en kısa zamanda inşallahEllerine sağlık canım merakla bekliyoruz
Çok güzel maşallahEvet onun
Zamanı kaçırma canımTeşekkür ederim..yoğun geçiyor biraz bu ay niye öyle oldu ki en kısa zamanda inşallah
Ay yok abla fiyatına bakma fiyat olarak değil uygun dedigim görüntü olarakÇok ucuzmuş
Benim pastayı sana vereyim
Bende diyorum bu kim ben buna pasta vermedimPastamı yaptım ama ışığın azizliğine uğradım aksam diye berbat çıkıyor fotoğraflar shsjdkd yarın çekeyim inşallah. Dua edin pastama bir şey olmasın
İyi hadi bakalımAy yok abla fiyatına bakma fiyat olarak değil uygun dedigim görüntü olarak
Jane hakkın rahmetine kavuştuBende diyorum bu kim ben buna pasta vermedim
Aman sahip çık
Baktım baktımJane hakkın rahmetine kavuştu