- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
ya ablaGece 12 de bile yazabilirsin
giniydinnnGünaydın fistiklarim
ay am e türkişUzun beyaz sütlü cikilatalari nerde bulabilirim köküne kıran girmiş gibide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ablaGece 12 de bile yazabilirsin
giniydinnnGünaydın fistiklarim
ay am e türkişUzun beyaz sütlü cikilatalari nerde bulabilirim köküne kıran girmiş gibide
Umarım bulursunUzun beyaz sütlü cikilatalari nerde bulabilirim köküne kıran girmiş gibide
Girdiğim yerlerde bulamadımya abla
giniydinnn
ay am e türkiş
İnşallah abla kacgundur bakıyorumUmarım bulursun
Allah seni bildiği gibi yapsın. Elinde numaram olup, benimle iletişime geçmeyen 2. kişisin. Diğeri de alsemiyidir kaynana delisi
senden naber
ne işe yarıo
parlatıomu
ver abla ama sen msj atmazsan atmam
yasminsay verdiğinde tek kullandığım yer kargo oldu
hiç görüşmedik
ben çekinirim ya.. rahatsız etmek istememAllah seni bildiği gibi yapsın. Elinde numaram olup, benimle iletişime geçmeyen 2. kişisin. Diğeri de alsem
İnsan arar ya da yazar, ablam nasılsın diye.
Ben insan mı yiyorum?
Bak Nevreste elticiğimi ararım, sorarım, kendimle ilgili gelişmeleri konuşuruz. Hiç telefon benimle görüşürken O’nu ısırmış mı?
Ne rahatsız etmesi cukum, mutlu olurum.ben çekinirim ya.. rahatsız etmek istemem
günişşşşşşGünaydın
aaa yeminle görmedim hatırlamıorum yoksa mutlaka cvplardım abla bu çeneyle cvp veremeceğim şey yökNe rahatsız etmesi cukum, mutlu olurum.
Ben o zamanki kargo üstündeki numarayı elimde tutamadım, sana sordum eşinin mi senin mi? diye, cevaplamadın sorumu, eşinindir belki diye yazmadım.
günişşşşşşşşşşşşşşşşGünaydın ❤
Migros’ta varUzun beyaz sütlü cikilatalari nerde bulabilirim köküne kıran girmiş gibide
Eşin kargoyu teslim etmişti, o yüzden sormuştum sanagünişşşşşş
aaa yeminle görmedim hatırlamıorum yoksa mutlaka cvplardım abla bu çeneyle cvp veremeceğim şey yök
eşimin yazmam kız nie yazm onun no
günişşşşşşşşşşşşşşşş
Nau nauGünaydın bacım
Anacım nick değişip durmayın yahu
Şimdi buldum dut ağacımNau nau
E yazdım ben nickin altına eski nick dut diye günü dolsun geri dut yapcamŞimdi buldum dut ağacım
Onu sen şimdi yazınca farkettim, ben biraz profilinde aşağılara indimE yazdım ben nickin altına eski nick dut diye günü dolsun geri dut yapcam
Yordum seniOnu sen şimdi yazınca farkettim, ben biraz profilinde aşağılara indim
Yaşlıyım benYordum seni
Estağfurullah yavrum yaş kaçYaşlıyım ben
Yok vallahi ısırmadınAllah seni bildiği gibi yapsın. Elinde numaram olup, benimle iletişime geçmeyen 2. kişisin. Diğeri de alsem
İnsan arar ya da yazar, ablam nasılsın diye.
Ben insan mı yiyorum?
Bak Nevreste elticiğimi ararım, sorarım, kendimle ilgili gelişmeleri konuşuruz. Hiç telefon benimle görüşürken O’nu ısırmış mı?