• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
iyidir kaynana delisi
senden naber :KK70:

ne işe yarıo :KK70:
parlatıomu :KK70:

ver abla ama sen msj atmazsan atmam :KK70:
yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. verdiğinde tek kullandığım yer kargo oldu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
hiç görüşmedik :KK70:
Allah seni bildiği gibi yapsın. Elinde numaram olup, benimle iletişime geçmeyen 2. kişisin. Diğeri de alsem alsem :63:

İnsan arar ya da yazar, ablam nasılsın diye.:cry:

Ben insan mı yiyorum?:KK42:

Bak Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. elticiğimi ararım, sorarım, kendimle ilgili gelişmeleri konuşuruz. Hiç telefon benimle görüşürken O’nu ısırmış mı?:p

ben çekinirim ya.. rahatsız etmek istemem:eek::eek::eek:
Ne rahatsız etmesi 🎈 cukum, mutlu olurum.:21:
Ben o zamanki kargo üstündeki numarayı elimde tutamadım, sana sordum eşinin mi senin mi? diye, cevaplamadın sorumu, eşinindir belki diye yazmadım.🤷🏻‍♀️

günişşşşşş

Ne rahatsız etmesi 🎈 cukum, mutlu olurum.:21:
Ben o zamanki kargo üstündeki numarayı elimde tutamadım, sana sordum eşinin mi senin mi? diye, cevaplamadın sorumu, eşinindir belki diye yazmadım.🤷🏻‍♀️
aaa yeminle görmedim hatırlamıorum yoksa mutlaka cvplardım abla bu çeneyle cvp veremeceğim şey yök :D
eşimin yazmam kız nie yazm onun no :D

günişşşşşşşşşşşşşşşş

Uzun beyaz sütlü cikilatalari nerde bulabilirim köküne kıran girmiş gibide🥴
Migros’ta var🤔
12A6886A-D682-4E61-84A6-8EF20DC1D216.jpeg

günişşşşşş

aaa yeminle görmedim hatırlamıorum yoksa mutlaka cvplardım abla bu çeneyle cvp veremeceğim şey yök :KK70:
eşimin yazmam kız nie yazm onun no :KK70:

günişşşşşşşşşşşşşşşş
Eşin kargoyu teslim etmişti, o yüzden sormuştum sana😣

Back