• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Kiraz yaprağı yoğurtlu ya ondan bilemedim🤔Patlıcan yoğurtlayabilirim.
Ben patates keki yapıyorum ama unu az çoğunluk patates oluyor. Onu mu yapsam dedim. Bizim kiraz yaprağı başlı başına bir menüdür. Genelde yanına bir şey aranmaz. Gelenler teyzem ve kuzenlerim🤔
Kiraz yaprağı deyince zeytinyağlı sarma gibi bir şey canlandı gözümde. Yoğurtluysa gerek yok. Başlı başına menüyse hiç gerek yok. 😁

Kiraz yaprağı deyince zeytinyağlı sarma gibi bir şey canlandı gözümde. Yoğurtluysa gerek yok. Başlı başına menüyse hiç gerek yok. 😁
Bak böyle canım 🥰
IMG_20220908_221048.jpg

Bunu Malatya’da güzel yapan bir restoran var mı?
Ben varım gel😁🥰
Ya dün lezzet caddesine gittik. Şu masterchef çekildiği yere🤔Orada Yeşilyurt mutfağı var. Bazı arkadaşlar kiraz yaprağı yedi ama beğenmediler. 🤷Yeşilyurt, Tecde de hangi kapıyı çalsan buzlukta kiraz yaprağı vardır🥰

Ben varım gel😁🥰
Ya dün lezzet caddesine gittik. Şu masterchef çekildiği yere🤔Orada Yeşilyurt mutfağı var. Bazı arkadaşlar kiraz yaprağı yedi ama beğenmediler. 🤷Yeşilyurt, Tecde de hangi kapıyı çalsan buzlukta kiraz yaprağı vardır🥰
Bizimkiler bazen yakın illerden araba almaya gidiyor. Malatya olursa ben de takılıp düşeceğim peşlerine. 😂

Bizimkiler bazen yakın illerden araba almaya gidiyor. Malatya olursa ben de takılıp düşeceğim peşlerine. 😂
İnşallah canım 🥰🤩
Kiraz yaprağı iki aydır buzlukta sahibini bekliyordu. Derindondurucum olsa daha çok yapacağım. Yazın boş oluyor bittikçe yapıyorum. Ama kışın gerekince sarıyorum. Haber ver sarayım🥰

Back