- 24 Eylül 2018
- 98.342
- 294.724
- 698
O terdense üşümeye razıyım aşko nefes alamadık gece,gündüzAynen aşko günde 3-5 suya giriyordu. Şimdi üşürüm diye korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O terdense üşümeye razıyım aşko nefes alamadık gece,gündüzAynen aşko günde 3-5 suya giriyordu. Şimdi üşürüm diye korkuyorum
Kiraz yaprağı deyince zeytinyağlı sarma gibi bir şey canlandı gözümde. Yoğurtluysa gerek yok. Başlı başına menüyse hiç gerek yok.Kiraz yaprağı yoğurtlu ya ondan bilemedimPatlıcan yoğurtlayabilirim.
Ben patates keki yapıyorum ama unu az çoğunluk patates oluyor. Onu mu yapsam dedim. Bizim kiraz yaprağı başlı başına bir menüdür. Genelde yanına bir şey aranmaz. Gelenler teyzem ve kuzenlerim
Hayırlı akşamlar elticim
Nasılsınız canlar?Hayırlı akşamlar cancağızım
Aynen aşkomO terdense üşümeye razıyım aşko nefes alamadık gece,gündüz
Bak böyle canımKiraz yaprağı deyince zeytinyağlı sarma gibi bir şey canlandı gözümde. Yoğurtluysa gerek yok. Başlı başına menüyse hiç gerek yok.
İyidir elticim sen nasılsınNasılsınız canlar?
Bunu Malatya’da güzel yapan bir restoran var mı?Bak böyle canım Eki Görüntüle 3127825
Ben varım gelBunu Malatya’da güzel yapan bir restoran var mı?
Evet bana da öyle geldi. O yüzden yemem lazım dedim ajsksjskMargaret Hale Antepin yuvalaması bizim kiraz yaprağı mız değeri benzerdirEmeğide benzer
Bizimkiler bazen yakın illerden araba almaya gidiyor. Malatya olursa ben de takılıp düşeceğim peşlerine.Ben varım gel
Ya dün lezzet caddesine gittik. Şu masterchef çekildiği yereOrada Yeşilyurt mutfağı var. Bazı arkadaşlar kiraz yaprağı yedi ama beğenmediler. Yeşilyurt, Tecde de hangi kapıyı çalsan buzlukta kiraz yaprağı vardır
Keşke oradayken denk gelseydikEvet bana da öyle geldi. O yüzden yemem lazım dedim ajsksjsk
İnşallah canımBizimkiler bazen yakın illerden araba almaya gidiyor. Malatya olursa ben de takılıp düşeceğim peşlerine.
Ay negzel olurdu yaa, seni kafelere maruz bırakırdım, yasminsay da söylenirdi bize ahjsjsksjsKeşke oradayken denk gelseydik
İyidir cancağızım, sen nasılsın?Nasılsınız canlar?
Aynen aşkom
Ben sana takılırdımAy negzel olurdu yaa, seni kafelere maruz bırakırdım, yasminsay da söylenirdi bize ahjsjsksjs
Çok şükür elticim, bende iyiyim.İyidir elticim sen nasılsın
Devir tasarruf devri, evde için kayfeniziAy negzel olurdu yaa, seni kafelere maruz bırakırdım, yasminsay da söylenirdi bize ahjsjsksjs
Çok şükür cancağzım, iyiyim bende.İyidir cancağızım, sen nasılsın?