- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Helal olsun onlara iyi denk gelmiş varya tebrik ediyorum seni zaten mutfakta harikalar yaratıyorsunİnstagramdan abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun onlara iyi denk gelmiş varya tebrik ediyorum seni zaten mutfakta harikalar yaratıyorsunİnstagramdan abla
Aslanım benimmmm
İyi değilim kuzum ,geçecek inşallahJenna16 bibiğim neyin var
Belki birgün kabul ederim sağ ol canımVersin versin TV de izlicek işte fenami büyük gurur .ben bilem gururlandim
Çok guzelyaaa inşallah her iki şekilde de hayırlısı olsun ama ekranda görmeyi çok isterimhavamizda olur çok fena
Abla Malatya'da olduğumu anlayınca hemen atladıHelal olsun onlara iyi denk gelmiş varya tebrik ediyorum seni zaten mutfakta harikalar yaratıyorsun
farkettm ama nedenİyi değilim kuzum ,geçecek inşallah
Süper olmuş nevoşcum,çok iyi denk gelmiş cidden sen şu teklifi iyi düşün derim kaçırılmayacak bir fırsat çünkü.Abla Malatya'da olduğumu anlayınca hemen atladı
Dün sayfamda masterchefi paylaşıp Yeşilyurt Belediyesini etiketledim. Onlarda hemen paylaştılar. Tabi Malatyalı olduğum ortaya çıktıÖyle ortaya çıktı ve hemen teklif
Şekercim ne oldu iyisin demi,yoksa sağlığınlamı ilgili sıkıntın var yoksa.İyi değilim kuzum ,geçecek inşallah
Yapcam dur yaa kaçıyoz muhani tariffffffff
ne günosuuuuuuuuuu
eytt beeee
Bi gün ben de böyle keşfedilebilir miyim acaba? Ama bil bakalım ne yok? Yetenek sjskdjjsjAbla Malatya'da olduğumu anlayınca hemen atladı
Dün sayfamda masterchefi paylaşıp Yeşilyurt Belediyesini etiketledim. Onlarda hemen paylaştılar. Tabi Malatyalı olduğum ortaya çıktıÖyle ortaya çıktı ve hemen teklif
Delüne zaman düşüncen bastonla gezerkenmi
İnşallah ablacımBelki birgün kabul ederim sağ ol canım
Çevrem buna hazır mı bilemiyorumSüper olmuş nevoşcum,çok iyi denk gelmiş cidden sen şu teklifi iyi düşün derim kaçırılmayacak bir fırsat çünkü.
Tabi tabiBi gün ben de böyle keşfedilebilir miyim acaba? Ama bil bakalım ne yok? Yetenek sjskdjjsj
Biz hazırızzzz oleyyyyyy beeeeÇevrem buna hazır mı bilemiyorum
Çekemeyen anten taksın ne varmış hazır olmayacak sanki Çarkıfelek’i mi sunacaksın sjsjjsjsÇevrem buna hazır mı bilemiyorum
Bugün cuma birde unutmuşum yola da gidemedimBeni kötü emellerine alet etme
Nevos kk dışına çıkacak başarın görünce bende şaşırdım hayat tesadüflerle dolu ne güzel böyle bir duygu umarım çok güzel şeyler olurYa bugün Malatya Yeşilyurt Gastronomi Mutfağına gittik ne göreyim benim dolma sunumum duvardaAaa bu benim durun dedim. Oranın idarecisi bile şaşırdı
Azıcık inanmadı önce sonra buradaki tarifimi gösterdim
Eki Görüntüle 3126810 Eki Görüntüle 3126811
Abla Malatya'da olduğumu anlayınca hemen atladı
Mehmet Ali bey yardım eder misinizÇekemeyen anten taksın ne varmış hazır olmayacak sanki Çarkıfelek’i mi sunacaksın sjsjjsjs