• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Versin versin TV de izlicek işte fenami büyük gurur😌 .ben bilem gururlandim 😌
Çok guzelyaaa 🤩 inşallah her iki şekilde de hayırlısı olsun ama ekranda görmeyi çok isterim🤩🤩🤩🤩havamizda olur çok fena😌🤣🤣
Belki birgün kabul ederim sağ ol canım 🤩🥰

Helal olsun onlara iyi denk gelmiş varya tebrik ediyorum seni zaten mutfakta harikalar yaratıyorsun :KK200:
Abla Malatya'da olduğumu anlayınca hemen atladı😁
Dün sayfamda masterchefi paylaşıp Yeşilyurt Belediyesini etiketledim. Onlarda hemen paylaştılar. Tabi Malatyalı olduğum ortaya çıktı🥰😁Öyle ortaya çıktı ve hemen teklif😁🤩

Dün sayfamda masterchefi paylaşıp Yeşilyurt Belediyesini etiketledim. Onlarda hemen paylaştılar. Tabi Malatyalı olduğum ortaya çıktı🥰😁Öyle ortaya çıktı ve hemen teklif😁🤩
Süper olmuş nevoşcum,çok iyi denk gelmiş cidden sen şu teklifi iyi düşün derim kaçırılmayacak bir fırsat çünkü.

Bi gün ben de böyle keşfedilebilir miyim acaba? Ama bil bakalım ne yok? Yetenek sjskdjjsj

Ya bugün Malatya Yeşilyurt Gastronomi Mutfağına gittik ne göreyim benim dolma sunumum duvarda🤪Aaa bu benim durun dedim. Oranın idarecisi bile şaşırdı🤣
Azıcık inanmadı önce sonra buradaki tarifimi gösterdim🤪
Eki Görüntüle 3126810 Eki Görüntüle 3126811
Nevos kk dışına çıkacak başarın :rolleyes: görünce bende şaşırdım hayat tesadüflerle dolu ne güzel böyle bir duygu :KK68: umarım çok güzel şeyler olur :KK68:

Back