- 22 Temmuz 2017
- 44.520
- 132.054
- 598
Buralara göre evethatay'da nem nedir bilmezsin tabimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
resmennnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buralara göre evethatay'da nem nedir bilmezsin tabimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
resmennnnnnnnn
yaşamayn bilmezzzzzzzBuralara göre evet
Nem buradada çok yasocum,şu anda şort atlet durumlarındayım,artur polar hırkaya geçti bile adam üşüyor resmen orası daha mı soğuk acabaSen nem nedir bilmediğin için, sevmezsin tabi ki
Akşam titremekten duşa giremedim. Şimdi kendimi duşa atıp, ardından yatağa aracağım ki ısınayım.
Bugün bir an önce geçsin, artık dinlenmek istiyorum.
Günaydınlar koçumGünaydınn
Yanıyoz ikimizdehatay'da nem nedir bilmezsin tabimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
resmennnnnnnnn
Sen yap da biz görelim bu kez dehey hey siz 2niz neden siz yapmıosunuz noluuğğğğğğğğğğğ
Her şeyin bir sonu var ama daha sıcaklar olur benceben hala don aletle yatıorum
keşke hep öyle yatsam
panduf nedir ya..
lağnet olsun nefret ediorum soğuktan
iyi değilim jennam
yaz bitiyor
yaa maşallah
Allah zihin açıklığı versin
başarı dolu yılları olsun inşallah
hey hey siz 2niz neden siz yapmıosunuz noluuğğğğğğğğğğğ
günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr
Ben yaptım ebemin nikahını gördümSen yap da biz görelim bu kez de
olsunduHer şeyin bir sonu var ama daha sıcaklar olur bence
Aylardır yanıyoruz biraz da sen üşüBen yaptım ebemin nikahını gördüm
daha yapmam
olsundu
mutlu olmaya ihtiyacm var jennam
Aylardır yanıyoruz biraz da sen üşü
Ablam bildiğin Kasım ayı gibiydi dün öğleden sonra. Şimdi de soğuk, ama dünkü gibi değil.Nem buradada çok yasocum,şu anda şort atlet durumlarındayım,artur polar hırkaya geçti bile adam üşüyor resmen orası daha mı soğuk acaba
Günaydınlar koçum
Cancağzım, havalarına kavuştun sonundaHer şeyin bir sonu var ama daha sıcaklar olur bence
sen yaparsın abla2 saattir sigara içmedim bugün deneme günüm tatile sigarasız gitmek istiyorum bakalım ne kadar dayanacam.
Dün burasıda öyleydi rüzgarda vardı hatta.Ablam bildiğin Kasım ayı gibiydi dün öğleden sonra. Şimdi de soğuk, ama dünkü gibi değil.
İnşallah canısı kolay olmuyor işte irade meselesi bide en azından tatilde içmeyim diyorum.sen yaparsın abla
50 kiloya düşmüş kadınsın
sighara dediğin nedirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kış gelmesin ya hiç sevmiyorum keşke hep yaz olsaAblam bildiğin Kasım ayı gibiydi dün öğleden sonra. Şimdi de soğuk, ama dünkü gibi değil.
Çok şükür cancağızımCancağzım, havalarına kavuştun sonunda
Oo hadi inşallah2 saattir sigara içmedim bugün deneme günüm tatile sigarasız gitmek istiyorum bakalım ne kadar dayanacam.