- 28 Haziran 2011
- 61.125
- 153.803
- 898
Yaz gelince yayıl kış gelince otur bekleSonrada tarifim yetişmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz gelince yayıl kış gelince otur bekleSonrada tarifim yetişmedi
Biz hep bekliyoruzYaz gelince yayıl kış gelince otur bekle
Şansımıza tüküreyim nevosBiz hep bekliyoruz
Bizde şans yok zatenŞansımıza tüküreyim nevos
Hfff bak yine efkar bastıBizde şans yok zaten
İyi akşamlar canımİyi akşamlar hanımlar, gelmiş en sevdiğim kategori alt tarafı yarışma demeyin çok şey kattı burası bana içimdeki yeteneği ortaya çıkardı meslek edinmemi sağladı. tanıyanlar bilir çok eski ve istikrarlı bir yarışmacıydımyoğunluktan çok sık gelemesem de ara ara bakıyorum kızlar neler yapıyor neler oluyor diye yoksa önceden hiç çıkmazdım buradan yeri ayrıdır kk nin bende sağolsun Allah razı olsun bu platformu kurandan vesile olan herkesten Yarışmaya katılmak isterdim ama oylamaya katılacağım sanırım okullar da açıldı koşturmacalı geçiyor günlerimiz hep umarım sizler iyisinizdir herşey yolundadır.
Hani sen bugün yapıyordunNoluyor bu aşşalık yerde neden kimse pasta yapmıyor!?!??????
Cocuu okula gonderip pasta yapaydin yaNoluyor bu aşşalık yerde neden kimse pasta yapmıyor!?!??????
Daha kaydettiremedik. Yarın inşallah.Cocuu okula gonderip pasta yapaydin ya
Ben öyle bir şey demedim yav.Hani sen bugün yapıyordun
Yaaa ama daha cekcekli çanta surukleyecekti miniko hain ana babaDaha kaydettiremedik. Yarın inşallah.
Ayda 4 bin lira verince karar veremiyoruz hemen hangi okul olacağına sjskksksksYaaa ama daha cekcekli çanta surukleyecekti miniko hain ana baba
Arkadaşım 6 bine verdiAyda 4 bin lira verince karar veremiyoruz hemen hangi okul olacağına sjskksksks
Maaşın yarısı gittiAyda 4 bin lira verince karar veremiyoruz hemen hangi okul olacağına sjskksksks
Bursa’da mı, hangi semtte?Arkadaşım 6 bine verdi
Babaannesi bakmak istiyor aslında ama gönlüm el vermiyor koca gün evde tv karşısında olmasına.Maaşın yarısı gitti
Bence okul daha mantıklıBabaannesi bakmak istiyor aslında ama gönlüm el vermiyor koca gün evde tv karşısında olmasına.
Kesinlikle.Bence okul daha mantıklı