Biri tek yazdı bugüne kadar ahsjjs
Geçen anlatmıştım, ben de üniversite okumam size ne kazandıracak dedim, evliyim yazmazsanız sevinirim dedim. Profiline evli yazsan kimse sana yazmaz diyor akıllı şey
Ben profile anne yazmıştım, 10-15 mesaj geldi yav. Ama şöyle bir sorun vardı. Profile kendi fotoğrafımı koyma gibi bir avellik yapmıştım hahshshhshs sonra kaldırdım, başka fotoğraf koydum. Yazan yine yazıyor. Kadın olma düşüncesi yetiyor demek ki. Kitaptan soğuturlar adamı.
Ben profile anne yazmıştım, 10-15 mesaj geldi yav. Ama şöyle bir sorun vardı. Profile kendi fotoğrafımı koyma gibi bir avellik yapmıştım hahshshhshs sonra kaldırdım, başka fotoğraf koydum. Yazan yine yazıyor. Kadın olma düşüncesi yetiyor demek ki. Kitaptan soğuturlar adamı.
Ben profile anne yazmıştım, 10-15 mesaj geldi yav. Ama şöyle bir sorun vardı. Ama profile kendi fotoğrafımı koyma gibi bir avellik yapmıştım hahshshhshs sonra kaldırdım, başka fotoğraf koydum. Yazan yine yazıyor. Kadın olma düşüncesi yetiyor demek ki. Kitaptan soğuturlar adamı.
Ay tövbe estağfurullah. Anne yazmana rağmen yazmaları da yani pes doğrusu.
Bir kaç kisi siir sayfasını atardı hiç bakmazdım ben, cidden soğuturlar adamı he. Twitter sanki
Ayarlardan kapatabiliyoruz diye biliyordum ben. Olmuyor mu acaba?
Ay tövbe estağfurullah. Anne yazmana rağmen yazmaları da yani pes doğrusu.
Bir kaç kisi siir sayfasını atardı hiç bakmazdım ben, cidden soğuturlar adamı he. Twitter sanki
Ayarlardan kapatabiliyoruz diye biliyordum ben. Olmuyor mu acaba?
Bir ara okurlar mesaj kutusunu iptal edin dediler.
Çünkü bazıları sırf yavşamak için üye oluyor, tek bir kitap dahi okumamışlar, keko keko sözler paylaşıyorlar
Bir ara okurlar mesaj kutusunu iptal edin dediler.
Çünkü bazıları sırf yavşamak için üye oluyor, tek bir kitap dahi okumamışlar, keko keko sözler paylaşıyorlar