• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Biri tek yazdı bugüne kadar ahsjjs
Geçen anlatmıştım, ben de üniversite okumam size ne kazandıracak dedim, evliyim yazmazsanız sevinirim dedim. Profiline evli yazsan kimse sana yazmaz diyor akıllı şey 🤣🤣
Ben profile anne yazmıştım, 10-15 mesaj geldi yav. Ama şöyle bir sorun vardı. Profile kendi fotoğrafımı koyma gibi bir avellik yapmıştım hahshshhshs sonra kaldırdım, başka fotoğraf koydum. Yazan yine yazıyor. Kadın olma düşüncesi yetiyor demek ki. Kitaptan soğuturlar adamı.

Ben profile anne yazmıştım, 10-15 mesaj geldi yav. Ama şöyle bir sorun vardı. Profile kendi fotoğrafımı koyma gibi bir avellik yapmıştım hahshshhshs sonra kaldırdım, başka fotoğraf koydum. Yazan yine yazıyor. Kadın olma düşüncesi yetiyor demek ki. Kitaptan soğuturlar adamı.
Bana kimse yazmıyor demek ki frida sevmiyolar🤣

Ben profile anne yazmıştım, 10-15 mesaj geldi yav. Ama şöyle bir sorun vardı. Ama profile kendi fotoğrafımı koyma gibi bir avellik yapmıştım hahshshhshs sonra kaldırdım, başka fotoğraf koydum. Yazan yine yazıyor. Kadın olma düşüncesi yetiyor demek ki. Kitaptan soğuturlar adamı.
Ay tövbe estağfurullah. Anne yazmana rağmen yazmaları da yani pes doğrusu.
Bir kaç kisi siir sayfasını atardı hiç bakmazdım ben, cidden soğuturlar adamı he. Twitter sanki 😅
Ayarlardan kapatabiliyoruz diye biliyordum ben. Olmuyor mu acaba?

Ay tövbe estağfurullah. Anne yazmana rağmen yazmaları da yani pes doğrusu.
Bir kaç kisi siir sayfasını atardı hiç bakmazdım ben, cidden soğuturlar adamı he. Twitter sanki 😅
Ayarlardan kapatabiliyoruz diye biliyordum ben. Olmuyor mu acaba?
Hiç denemedim. Direkt o siteyle olan bağımı kopardım. 😂

Hiç denemedim. Direkt o siteyle olan bağımı kopardım. 😂
Bir ara okurlar mesaj kutusunu iptal edin dediler.
Çünkü bazıları sırf yavşamak için üye oluyor, tek bir kitap dahi okumamışlar, keko keko sözler paylaşıyorlar

Bir ara okurlar mesaj kutusunu iptal edin dediler.
Çünkü bazıları sırf yavşamak için üye oluyor, tek bir kitap dahi okumamışlar, keko keko sözler paylaşıyorlar
Gerçekten gerek yokmuş. Bir meramı olan profile de yazar. Ki ona bile gerek yok. Sitenin amacı belli çünkü.

Gerçekten gerek yokmuş. Bir meramı olan profile de yazar. Ki ona bile gerek yok. Sitenin amacı belli çünkü.
Aynen öyle, zaten yorumlarda kitabı değerlendirebiliyoruz ne gerek var mesaj özelliğine.

Ben instagramda yazdım. Biraz azaldı ama yinede mesaj ve takip isteği geliyor. 41 yaşında mı eklesem🤣

Ben instagramda yazdım. Biraz azaldı ama yinede mesaj ve takip isteği geliyor. 41 yaşında mı eklesem🤣
Benim instagram hesabıma biri ısrarla her akşam iyi geceler yazıyordu. Ben çok sonra gördüm mesajları profilimde hiçbir şey yoktu kitap vardı sadece 😂😂

Benim instagram hesabıma biri ısrarla her akşam iyi geceler yazıyordu. Ben çok sonra gördüm mesajları profilimde hiçbir şey yoktu kitap vardı sadece 😂😂
Millet kafayı yemiş ya🤣Yaşlı başlı kadınım yani🤣

Back