- 28 Haziran 2011
- 61.167
- 153.868
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünme boşver. Biraz tolin'i örnek alAnacım birine takilirken bile on kere düşünüyom kırılır mı acaba diye
Ben profile anne yazmıştım, 10-15 mesaj geldi yav. Ama şöyle bir sorun vardı. Profile kendi fotoğrafımı koyma gibi bir avellik yapmıştım hahshshhshs sonra kaldırdım, başka fotoğraf koydum. Yazan yine yazıyor. Kadın olma düşüncesi yetiyor demek ki. Kitaptan soğuturlar adamı.Biri tek yazdı bugüne kadar ahsjjs
Geçen anlatmıştım, ben de üniversite okumam size ne kazandıracak dedim, evliyim yazmazsanız sevinirim dedim. Profiline evli yazsan kimse sana yazmaz diyor akıllı şey
Margirita takildim ya vicdan azabı çekiyorum şuan nevoşum sanane mi demeliydimDüşünme boşver. Biraz tolin'i örnek al
Bana kimse yazmıyor demek ki frida sevmiyolarBen profile anne yazmıştım, 10-15 mesaj geldi yav. Ama şöyle bir sorun vardı. Profile kendi fotoğrafımı koyma gibi bir avellik yapmıştım hahshshhshs sonra kaldırdım, başka fotoğraf koydum. Yazan yine yazıyor. Kadın olma düşüncesi yetiyor demek ki. Kitaptan soğuturlar adamı.
Ay tövbe estağfurullah. Anne yazmana rağmen yazmaları da yani pes doğrusu.Ben profile anne yazmıştım, 10-15 mesaj geldi yav. Ama şöyle bir sorun vardı. Ama profile kendi fotoğrafımı koyma gibi bir avellik yapmıştım hahshshhshs sonra kaldırdım, başka fotoğraf koydum. Yazan yine yazıyor. Kadın olma düşüncesi yetiyor demek ki. Kitaptan soğuturlar adamı.
Yazsana 1K hesabını özeldenBana kimse yazmıyor demek ki frida sevmiyolar
Ya çen vicdan acabı mı çekiyonMargirita takildim ya vicdan azabı çekiyorum şuan nevoşum sanane mi demeliydim
Hiç denemedim. Direkt o siteyle olan bağımı kopardım.Ay tövbe estağfurullah. Anne yazmana rağmen yazmaları da yani pes doğrusu.
Bir kaç kisi siir sayfasını atardı hiç bakmazdım ben, cidden soğuturlar adamı he. Twitter sanki
Ayarlardan kapatabiliyoruz diye biliyordum ben. Olmuyor mu acaba?
Bir ara okurlar mesaj kutusunu iptal edin dediler.Hiç denemedim. Direkt o siteyle olan bağımı kopardım.
Benim mozaik baya iyi oy aldı yalnızPeki benim bu COCOSTAR' ımın hali nolcak,bunun hesabını kim verecek
Gerçekten gerek yokmuş. Bir meramı olan profile de yazar. Ki ona bile gerek yok. Sitenin amacı belli çünkü.Bir ara okurlar mesaj kutusunu iptal edin dediler.
Çünkü bazıları sırf yavşamak için üye oluyor, tek bir kitap dahi okumamışlar, keko keko sözler paylaşıyorlar
Senin de bisküvi benim de ahsjdjBenim mozaik baya iyi oy aldı yalnız
Tabi ki başka ne olabilirMargirita takildim ya vicdan azabı çekiyorum şuan nevoşum sanane mi demeliydim
Aynen öyle, zaten yorumlarda kitabı değerlendirebiliyoruz ne gerek var mesaj özelliğine.Gerçekten gerek yokmuş. Bir meramı olan profile de yazar. Ki ona bile gerek yok. Sitenin amacı belli çünkü.
En güzelini yaptık boşver. Canımıza değsinSenin de bisküvi benim de ahsjdj
Ben instagramda yazdım. Biraz azaldı ama yinede mesaj ve takip isteği geliyor. 41 yaşında mı eklesemBen profile anne yazmıştım, 10-15 mesaj geldi yav. Ama şöyle bir sorun vardı. Profile kendi fotoğrafımı koyma gibi bir avellik yapmıştım hahshshhshs sonra kaldırdım, başka fotoğraf koydum. Yazan yine yazıyor. Kadın olma düşüncesi yetiyor demek ki. Kitaptan soğuturlar adamı.
Benim instagram hesabıma biri ısrarla her akşam iyi geceler yazıyordu. Ben çok sonra gördüm mesajları profilimde hiçbir şey yoktu kitap vardı sadeceBen instagramda yazdım. Biraz azaldı ama yinede mesaj ve takip isteği geliyor. 41 yaşında mı eklesem
Millet kafayı yemiş yaYaşlı başlı kadınım yaniBenim instagram hesabıma biri ısrarla her akşam iyi geceler yazıyordu. Ben çok sonra gördüm mesajları profilimde hiçbir şey yoktu kitap vardı sadece
Aşk olsun 41'in neresi yaşlı beeeMillet kafayı yemiş yaYaşlı başlı kadınım yani