En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Konu yok ki yanlışlıkla gülmüş herhalde hastalık ile ilgili konuda ki mesajıma .Ben de konu sahibine ayıp olmasın diye yazdım burada
Aşko panik oldum konu kimin diye

Aşko panik oldum konu kimin diye
Yok canım konu falan o da yanlışlıkla bıraktı herhalde hastalık hassas konu Ya ben de o yüzden söyleyeyim dedim okunurken görülmesin gülme emojisi

Yok canım konu falan o da yanlışlıkla bıraktı herhalde hastalık hassas konu Ya ben de o yüzden söyleyeyim dedim okunurken görülmesin gülme emojisi
Aynen bazen yanlışlık oluyor

Neyse ben vedalaşayım buradakilerle de Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah .Hastanın duası makbuldür derler yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Allah ın izni ile emeklerin karşılığı müjdeli sağlıklı bir evlat olsun Başka isteyen varsa onlara da Allah hayırla versin.
Allah gönlünüzdeki sıkıntıları feraha çıkarsın
Muradlarınızı yaşamayı nasip etsin .Sizi seviyorum ,Allah a emanet olun

kukriii nereye gidiyosun

noluo ya...
kukrişşşşşşşşşşşşşş
nereyeeeeeeeee
11limmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kukrim neyin var çok geçmiş olsun canım gidiyor musun

kukriii nereye gidiyosun

noluo ya...
kukrişşşşşşşşşşşşşş
nereyeeeeeeeee
11limmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kukrim neyin var çok geçmiş olsun canım gidiyor musun
KıZlar iyileşmeye gidiyorum inşallah Atom tedavisi alacağım ya yarın başlıyor tahliller için iki gün orada olacağım ikinci günün sonunda verecekler .Cumadan sonra da on gün tecrit .10 ekim de Allah ın izni ile buradayım
Sağolun

ay korktum bian..

iyileşmeye gidiyormuşsun neyseki

dipçik gibi olacaksın.. sen cok güçlüsün
bide iphone 14 felan cıkmış kukriş
iyileşmenin şerefine enişte onuda alsın

şaka bir yana.. Allah şifa versin kukrişim

kendine cok iyi bak

Rabbim şafi ismi ile şifa versin canım benim. Sana dua edeceğim. Çabucak geçip gitsin. Sağlığına kavuş Allah ın izni ile tahlil sonuçlarında iyi çıksın

Seniiii yeriiimmmmm şifalar olsun kuzu

Nereye gidiyorsun Kukrişkom
Rabbim bedenindeki tüm rahatsızlığı gidersin, seni eski dipçik gibi hayatına yeniden dönersin inşallah kuzum. Evlatlarınla sağlıkla, huzurla ve mutlulukla hayatına devam edersin inşallah

Allah razı olsun, sende benim dualarımdasın
Seviyorum seni

Bekliyoruz canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…