Aşko panik oldum konu kimin diyeKonu yok ki yanlışlıkla gülmüş herhalde hastalık ile ilgili konuda ki mesajıma .Ben de konu sahibine ayıp olmasın diye yazdım burada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko panik oldum konu kimin diyeKonu yok ki yanlışlıkla gülmüş herhalde hastalık ile ilgili konuda ki mesajıma .Ben de konu sahibine ayıp olmasın diye yazdım burada
Yok canım konu falan o da yanlışlıkla bıraktı herhalde hastalık hassas konu Ya ben de o yüzden söyleyeyim dedim okunurken görülmesin gülme emojisiAşko panik oldum konu kimin diye
Aynen bazen yanlışlık oluyorYok canım konu falan o da yanlışlıkla bıraktı herhalde hastalık hassas konu Ya ben de o yüzden söyleyeyim dedim okunurken görülmesin gülme emojisi
Öyle canımAynen bazen yanlışlık oluyor
kukriii nereye gidiyosunNeyse ben vedalaşayım buradakilerle de Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah .Hastanın duası makbuldür derler yasminsay Allah ın izni ile emeklerin karşılığı müjdeli sağlıklı bir evlat olsun Başka isteyen varsa onlara da Allah hayırla versin.
Allah gönlünüzdeki sıkıntıları feraha çıkarsın
Muradlarınızı yaşamayı nasip etsin .Sizi seviyorum ,Allah a emanet olun
noluo ya...Neyse ben vedalaşayım buradakilerle de Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah .Hastanın duası makbuldür derler yasminsay Allah ın izni ile emeklerin karşılığı müjdeli sağlıklı bir evlat olsun Başka isteyen varsa onlara da Allah hayırla versin.
Kukrim neyin var çok geçmiş olsun canım gidiyor musunNeyse ben vedalaşayım buradakilerle de Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah .Hastanın duası makbuldür derler yasminsay Allah ın izni ile emeklerin karşılığı müjdeli sağlıklı bir evlat olsun Başka isteyen varsa onlara da Allah hayırla versin.
kukriii nereye gidiyosun
noluo ya...
kukrişşşşşşşşşşşşşş
nereyeeeeeeeee
11limmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
KıZlar iyileşmeye gidiyorum inşallah Atom tedavisi alacağım ya yarın başlıyor tahliller için iki gün orada olacağım ikinci günün sonunda verecekler .Cumadan sonra da on gün tecrit .10 ekim de Allah ın izni ile buradayımKukrim neyin var çok geçmiş olsun canım gidiyor musun
ay korktum bian..KıZlar iyileşmeye gidiyorum inşallah Atom tedavisi alacağım ya yarın başlıyor tahliller için iki gün orada olacağım ikinci günün sonunda verecekler .Cumadan sonra da on gün tecrit .10 ekim de Allah ın izni ile buradayım
Sağolun
Rabbim şafi ismi ile şifa versin canım benim. Sana dua edeceğim. Çabucak geçip gitsin. Sağlığına kavuş Allah ın izni ile tahlil sonuçlarında iyi çıksınKıZlar iyileşmeye gidiyorum inşallah Atom tedavisi alacağım ya yarın başlıyor tahliller için iki gün orada olacağım ikinci günün sonunda verecekler .Cumadan sonra da on gün tecrit .10 ekim de Allah ın izni ile buradayım
Sağolun
Seniiii yeriiimmmmm şifalar olsun kuzuKıZlar iyileşmeye gidiyorum inşallah Atom tedavisi alacağım ya yarın başlıyor tahliller için iki gün orada olacağım ikinci günün sonunda verecekler .Cumadan sonra da on gün tecrit .10 ekim de Allah ın izni ile buradayım
Sağolun
Nereye gidiyorsun KukrişkomNeyse ben vedalaşayım buradakilerle de Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah .Hastanın duası makbuldür derler yasminsay Allah ın izni ile emeklerin karşılığı müjdeli sağlıklı bir evlat olsun Başka isteyen varsa onlara da Allah hayırla versin.
Bekliyoruz canım benimKıZlar iyileşmeye gidiyorum inşallah Atom tedavisi alacağım ya yarın başlıyor tahliller için iki gün orada olacağım ikinci günün sonunda verecekler .Cumadan sonra da on gün tecrit .10 ekim de Allah ın izni ile buradayım
Sağolun
gulucuk mu koymusum ben begeni attim sadece hemen degistirmem lazimNeden güldün kız Eki Görüntüle 3136686
iyiki etiketledin valla duzelttim simdi :)Neden güldün kız Eki Görüntüle 3136686
daha dogurma donmemis bebişin gordun mu Margaret Hale yaptiginiO tiramisu nedir öyle arkadaş heran dogura bilirim o görüntüden sonra . Effffsaaanneeee
Yapan arkadaş gece rüyasında piton larla cebellesecekdaha dogurma donmemis bebişin gordun mu Margaret Hale yaptigini