- 21 Kasım 2017
- 27.587
- 120.737
Benim aklıma neler geliyor da yaptırabileceğim biri yok.Yok yok..bu bentolar meşhur olmaya başladığında şiiri fona koyup paylaşım yapmıştık bana bunu yazdıran olmadı hiç hep seviyorum meviyorum işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim aklıma neler geliyor da yaptırabileceğim biri yok.Yok yok..bu bentolar meşhur olmaya başladığında şiiri fona koyup paylaşım yapmıştık bana bunu yazdıran olmadı hiç hep seviyorum meviyorum işte
Ooo ikisi de güzel valla
Pastadan iki dilim yemiştim bu defa kesim yerim yani
Eee sen yaparsın niye birini arıyorsun kiBenim aklıma neler geliyor da yaptırabileceğim biri yok.
İlk ve son girişimimi anlatmıştım sana geçen gün. Tekrar denemek için biraz hazmetmem lazım sjsjsjjsEee sen yaparsın niye birini arıyorsun ki
olur öyle arada ama fikri merak ettimİlk ve son girişimimi anlatmıştım sana geçen gün. Tekrar denemek için biraz hazmetmem lazım sjsjsjjs
Canım nazocuuummmmmmBenim gönlümün 1.senin tarifin
Kısmet nevosum, elimin ayarı kaçtıÜst çekimde cocostar belli olmuyor yan çekimde üst görünmüyor. Şöyle hafif yan bir çekim olsa belki daha iyi olabilirdi.
Yoksa muhteşem olmuş. Ama bunu konuyu detaylı inceleyenler anlayabilir. Onuda yapan yok
tabiki çokkkkk güzelll... kopyala yapıştır yapacaım ondanBenim pastam aslında çok güzel ki ben biliyorum
Ya mesela bir replik, şarkı sözü görüyorum. Tamam diyorum bundan iyi bento cake yazısı olur. Şu Kurtlar Vadisi bilmem kaçıncı bölüm kaçıncı saniye muhabbeti gibi, güzel şeyler yapılabilir.olur öyle arada ama fikri merak ettim
Aynen ...yaparız daha yarışma çoooookkkkkYa mesela bir replik, şarkı sözü görüyorum. Tamam diyorum bundan iyi bento cake yazısı olur. Şu Kurtlar Vadisi bilmem kaçıncı bölüm kaçıncı saniye muhabbeti gibi, güzel şeyler yapılabilir.
Pasta yarışması mı?Aynen ...yaparız daha yarışma çoooookkkkk
Öne geçmişsin işte ne güzelBu oylar niye sıkanzı ha?! Nevreste
Gıdım gıdım ilerliyor, bu daha sıkıcı.Öne geçmişsin işte ne güzel
Kazen'i etiketledimGıdım gıdım ilerliyor, bu daha sıkıcı.