- 5 Mayıs 2020
- 13.222
- 1
- 40.802
- 548
Bu yarışmaya katılmazsan bir daha katılma nebcim HataylısınYapmicimmmmmmmmm
Yani yapicimmmm ama yarışta değil
Normal zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yarışmaya katılmazsan bir daha katılma nebcim HataylısınYapmicimmmmmmmmm
Normal zamanda
Kısırdan Biscolata erkekleri çıkabilir, çıksınTabi kısırı bile pasta gibi sunarlar. İzle ve gör bu saatten sonra kurtaramayız. 2 ay böyle gider
Değil mi ama yaaaNeslicim bakma bnlara sen
Ye ye bitiremediler pastanı
Ben cok sevdm senide pastanıda
Biz hep pasta yapalım
Yapmicimmmmmmmmm
Normal zamanda
Biz neyizzz neciyizHatay'a gitmedim, Hatay'ı tanıtan arkadaşımda olmadı. Ondan ne gördüysem onu bilirim
ÇakmaBu yarışmaya katılmazsan bir daha katılma nebcim Hataylısın
Ben yedim. Arkadaşın komşusu yapmıştı. Marula, koyup yiyorsun. O kadar güzeldi ki, kaç tarif yaptımsa onun gibi olmadıHatay'a gitmedim, Hatay'ı tanıtan arkadaşımda olmadı. Ondan ne gördüysem onu bilirim
Ben toffiesiz kısıra kısır demem.Çilekli kısır yemedin mi hiç
Ayyyyy amin amin istiyorum istiyorumSeni bu ay kırmızı yapalım inşallah
Tövbee çilekten ne ara erkeklere geldikKısırdan Biscolata erkekleri çıkabilir, çıksın
Tembeller benceHemde korkakBiz neyizzz neciyiz
Hatta ben değill
O adını anmak istemediğim kankan
Çakma
Cnkü mesele tarifte değil MvişimBen yedim. Arkadaşın komşusu yapmıştı. Marula, koyup yiyorsun. O kadar güzeldi ki, kaç tarif yaptımsa onun gibi olmadı
Bir de Antep’e laf ediyor. Bak Antepliler hep yarışmadaBiz neyizzz neciyiz
Hatta ben değill
O adını anmak istemediğim kankan
Çakma
Tövbee çilekten ne ara erkeklere geldik
Valla bence hatayı burda en iyi kazen abi tanıtmlşTembeller benceHemde korkak
Ben tanıtacağınız bir tarif paylaştığınız görmedim
Ferrerosuz da olmaz. Bir de lotuslu denemek lazım ama KK onu sevmez gibiBen toffiesiz kısıra kısır demem.
Antelilerde çok güzel yapıyor. Bizde güzel yaparız. Bu taraflarda hep güzel benceBen yedim. Arkadaşın komşusu yapmıştı. Marula, koyup yiyorsun. O kadar güzeldi ki, kaç tarif yaptımsa onun gibi olmadı
O kadar mı yaniValla bence hatayı burda en iyi kazen abi tanıtmlş
O nasıl bir künefedir
Bencede öyle. İçine katılan salçası nar ekşisi ev yapımı olmalı. Siz yağ da yapıyorsunuz. Lezzetli olması garanti
Tmm aplaaa en en en en güzel sizsizinzAntelilerde çok güzel yapıyor. Bizde güzel yaparız. Bu taraflarda hep güzel bence
Tamam.Antelilerde çok güzel yapıyor. Bizde güzel yaparız. Bu taraflarda hep güzel bence