- 5 Mayıs 2020
- 13.222
- 1
- 40.802
- 548
Kısırı çilek ve ferrero ile süsleme fikri çık aklımdanTabi kısırı bile pasta gibi sunarlar. İzle ve gör bu saatten sonra kurtaramayız. 2 ay böyle gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısırı çilek ve ferrero ile süsleme fikri çık aklımdanTabi kısırı bile pasta gibi sunarlar. İzle ve gör bu saatten sonra kurtaramayız. 2 ay böyle gider
Hepsi cheese cake gibi olacakÇilekli kısır fikri çık aklımdan
Ama bence kısır sunumu dağınık olmalı hatırlarsan ben öyle yaptım. Kısırı kalıpta sevmiyorum benTabi kısırı bile pasta gibi sunarlar. İzle ve gör bu saatten sonra kurtaramayız. 2 ay böyle gider
Cümlemizden aşkomhep öyle devam eder inşallahAllah razı olsun aşkom
Beni bu hayatta koşulsuz seven tek insan tabi ki şimdilik
Neyi almamşlar deyecektnNeyi almışlar kız künefe var bir tek
Ben de Nevoş bırak yapsınlarAma bence kısır sunumu dağınık olmalı hatırlarsan ben öyle yaptım. Kısırı kalıpta sevmiyorum ben
İnşallah aşkomCümlemizden aşkomhep öyle devam eder inşallah
Valla, bencede daha güzel oluyor. Seninki de çok güzeldi. Hatay kısırı efsane oluyorAma bence kısır sunumu dağınık olmalı hatırlarsan ben öyle yaptım. Kısırı kalıpta sevmiyorum ben
Bir de beyaz olmalı, birinci olması içün.Ama bence kısır sunumu dağınık olmalı hatırlarsan ben öyle yaptım. Kısırı kalıpta sevmiyorum ben
Kısırı Paloncuk yapsınValla, bencede daha güzel oluyor. Seninki de çok güzeldi. Hatay kısırı efsane oluyor
Bende cok güzek yaparmValla, bencede daha güzel oluyor. Seninki de çok güzeldi. Hatay kısırı efsane oluyor
Kk ya pek güvenmeBen dağınık yapınca ikinci olmuştumKkda öyle seviyor
Ben Antep kısırı yaparım Hatay'ı bilmemValla, bencede daha güzel oluyor. Seninki de çok güzeldi. Hatay kısırı efsane oluyor
Pal0ncuk derken patlatırım seni der gibiKısırı Paloncuk yapsın
Yeşilliğe de gerek yokBir de beyaz olmalı, birinci olması içün.
Yapsana bize bir tarifini alırızBende cok güzek yaparm
Bol ekşili missss
Kk bazen ne sevecek bilmiyorsürprizlerle doluBen dağınık yapınca ikinci olmuştumKkda öyle seviyor
Ne işte hangisi bilmediğim için soruyorum. Kilis tava da var sizin yemeğe benzeyen ama o Antep değil.Neyi almamşlar deyecektn
Gocam bile deyo.. Bal0nck 1 malz. Değişiolar adını değişiolar bizim diolar
Gıcık oluorm anteplilere dio
Dedim hop herif ayağını denk al çekerler paçanı aşağı duymasnlar seni