Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BöreklerDenenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri
Bütün börekler süper , ama ben artık sağlıklı beslenmeye çalışıyorum . Kalorisinin en düşük olduğunu düşündüğüm böreğe verdim oyumu. Hepinizin ellerine kollarına sağlık
Sadece resimleri ile değerlendirdim , emek veren herkesin ellerine sağlık. Aslında kol böreği, pizza börek, lahmacun börek, mantı,patlıcanlı , sigara hepsinin tadının muhteşem olduğuna eminim.
Sadece resimleri ile değerlendirdim , emek veren herkesin ellerine sağlık. Aslında kol böreği, pizza börek, lahmacun börek, mantı,patlıcanlı , sigara hepsinin tadının muhteşem olduğuna eminim
Sadece resimleri ile değerlendirdim , emek veren herkesin ellerine sağlık. Aslında kol böreği, pizza börek, lahmacun börek, mantı,patlıcanlı , sigara hepsinin tadının muhteşem olduğuna eminim.