Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok yoğunum yetişemiyorumHerkes küs mü niye kimse mesaj yazmamış konuya. Önceden okumaya yetişilmezdi, sayfalarca mesaj olurdu, ne kadar az mesaj yazılmışBeni saymayın sen de yazmıyorsun diye, benim herifim evde
Kendi kendime konuşuyorum,deli diyollaHerkes küs mü niye kimse mesaj yazmamış konuya. Önceden okumaya yetişilmezdi, sayfalarca mesaj olurdu, ne kadar az mesaj yazılmışBeni saymayın sen de yazmıyorsun diye, benim herifim evde
Sen yazmıyorsun diye yazmıyoruzHerkes küs mü niye kimse mesaj yazmamış konuya. Önceden okumaya yetişilmezdi, sayfalarca mesaj olurdu, ne kadar az mesaj yazılmışBeni saymayın sen de yazmıyorsun diye, benim herifim evde
Arada mesajlarına bakıyorum nasılsın ne alemdesin diye, hep başkalarına okuyup üflüyormuşsun mesajların öyle diyorBen çok yoğunum yetişemiyorum
Ben olmadan olmaz yani buralar, bensiz yapamıyorsunuzSen yazmıyorsun diye yazmıyoruz
YapamıyoruzArada mesajlarına bakıyorum nasılsın ne alemdesin diye, hep başkalarına okuyup üflüyormuşsun mesajların öyle diyor
Ben olmadan olmaz yani buralar, bensiz yapamıyorsunuz
Çok sevindiğine göre, börek çok güzel olmuş demek kiBörek geliyor
O derece yani, Yarışmanın kaderi bana mı bağlıYapamıyoruz
Hatta gelecek ayda tarifini yapmazsan bizde yapmama kararı aldık
Aynen öyleO derece yani, Yarışmanın kaderi bana mı bağlı
Gelen her böreği yazıyorumÇok sevindiğine göre, börek çok güzel olmuş demek ki
Neden ?Yalnız C A N O ben yapmıyor değilim ki yapıyorum ama eklemiyorum
Eee börek yapacaktın sanki sen ?Arada mesajlarına bakıyorum nasılsın ne alemdesin diye, hep başkalarına okuyup üflüyormuşsun mesajların öyle diyor
Ben olmadan olmaz yani buralar, bensiz yapamıyorsunuz
En zor kısmı atlatıp derede boğulmakYalnız C A N O ben yapmıyor değilim ki yapıyorum ama eklemiyorum
Yapıp eklememekten hoşlanıyormuşEee börek yapacaktın sanki sen ?
KorkuyorNeden ?
İstediğimi gibi sunum olmuyor, sonra bana azıcık oy veriyorlar ıngaaaaaNeden ?
Ayakları geri geri gitti demek bu demek işteKorkuyor
Bu gözler neler görür Zanoskim okudum, anladimYapıp eklememekten hoşlanıyormuş