- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
sweetgirlcandy bizim börek ne oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sözünü tutarsın bir ara o zamana var bence deKüstün mü
Jou ya yazdıktan sonra aklıma geldin ama olan olmuştuSözünü tutarsın bir ara o zamana var bence de
Yaptım da kötü bi daha mı yapsam yoksa açsam mı bilemedim. Bi daha yapabilir miyim onu da bilemiyorum. Börekten modum düştü koydum tek başına çektimsweetgirlcandy bizim börek ne oldu
Başka tariflere artık daha çok aylar seneler var önümüzde ama yinede sene olmasınJou ya yazdıktan sonra aklıma geldin ama olan olmuştu
Olmuştur o ,gönder gelsinYaptım da kötü bi daha mı yapsam yoksa açsam mı bilemedim. Bi daha yapabilir miyim onu da bilemiyorum. Börekten modum düştü koydum tek başına çektim
Sen nasıl istersen öyle yap canımYaptım da kötü bi daha mı yapsam yoksa açsam mı bilemedim. Bi daha yapabilir miyim onu da bilemiyorum. Börekten modum düştü koydum tek başına çektim
İnan hiç olmadı şu an kendimi yokluyorum bi daha yapar mıyım yoksa sonuncu olmayı göze alıyor musun diyeOlmuştur o ,gönder gelsin
Olanı yolla,hiç içine sinmezse tekrar yapİnan hiç olmadı şu an kendimi yokluyorum bi daha yapar mıyım yoksa sonuncu olmayı göze alıyor musun diye
Günaydın
Sen olsan ne güzel olurduBugün kim böğrek yapıyor
Daha dün iki çeşit börek yaptımSen olsan ne güzel olurdu
Ben yaptım ama yanlışlıkla başkasının tarifini yaptım galiba aşkoBugün kim böğrek yapıyor
Ellerine sağlık aşkomBen yaptım ama yanlışlıkla başkasının tarifini yaptım galiba aşko
Acaba ne yaptınDaha dün iki çeşit börek yaptım
Ellerine sağlık afiyet olsunBen yaptım ama yanlışlıkla başkasının tarifini yaptım galiba aşko