- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Öyle bi amacım da yoktu zatenBeni kandıramazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bi amacım da yoktu zatenBeni kandıramazsın
Ordan bansiz çıkan bordo berelidirBende giriyorum yorumları okuyorum bazen yazıyorum sanırım tek ban almayan uyeyim oraya giren
Gazlamıyorsun yaniÖyle bi amacım da yoktu zaten
Karşıt görüşe tahammül yok bir çok kişide dogruyu doğru olarak değil kimin söylediğine göre doğru olarak kabul ediyorlarOrdan bansiz çıkan bordo berelidir
Aynen öyle, aslında herkes herkese saygı duymak zorunda ,konuşarak insanın siyasi görüşü değişmez ki,boşa çabaKarşıt görüşe tahammül yok bir çok kişide dogruyu doğru olarak değil kimin söylediğine göre doğru olarak kabul ediyorlar
evettttttttttttttttttttt60kiloyum kızzz bumuydu profil dediğin
Googlede gezerken buldum gökyüzüne bakıyodu dedin acaba bumuydu direk sen geldin aklıma sen kullanmak istersen all kuzum ben başkada koyarımevettttttttttttttttttttt
Son düzeltmeleri yapıp bavulu kapatacağım. Annem de geldi. Artık zoğurabilirim kuşummmmm.Margaret Hale hamileliğin son günleri nasıl gidiyorÇantan hazır mı
Maşallah canım sağlıkla gelsin prensesimizSon düzeltmeleri yapıp bavulu kapatacağım. Annem de geldi. Artık zoğurabilirim kuşummmmm.
Demek daha zoğurmadınSon düzeltmeleri yapıp bavulu kapatacağım. Annem de geldi. Artık zoğurabilirim kuşummmmm.
21 Haziran'da doğacak prensesDemek daha zoğurmadın
Yalnız gittim geldim sen daha zoğum çantası hazırlama işini bitirmemişsin püüSon düzeltmeleri yapıp bavulu kapatacağım. Annem de geldi. Artık zoğurabilirim kuşummmmm.
Napayım pijama siparişi vermiştim, gelmedi bir türlü. Bugün geldi, anca yıkadım.Yalnız gittim geldim sen daha zoğum çantası hazırlama işini bitirmemişsin püü
İyiyim Nevoşummm sen nasılsınJOYz nasılsın canım
sağlıkla afiyetle gelsin inşallahSon düzeltmeleri yapıp bavulu kapatacağım. Annem de geldi. Artık zoğurabilirim kuşummmmm.