- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Siyaset topiği ne zaman o konuya yazmaya başladım banlar üstüme üstüme gelmeye başladılar.djdjdBiz mi bozduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyaset topiği ne zaman o konuya yazmaya başladım banlar üstüme üstüme gelmeye başladılar.djdjdBiz mi bozduk
Patetes seviyorsan uSlu bir kız olup bdv den uzak durYalnızca kendim ve ben
AynenGeri gelemezdik ki
Yine mi oradan gittinSiyaset topiği ne zaman o konuya yazmaya başladım banlar üstüme üstüme gelmeye başladılar.djdjd
Seçim bitti beş yıl rahatsınSiyaset topiği ne zaman o konuya yazmaya başladım banlar üstüme üstüme gelmeye başladılar.djdjd
Banlanmak sizin de hakkınız lütfen banlanınızAynen
Ondan biz hep içimizden saydıralım
Etkisi bitmedi hâlen çok canlı topiğiSeçim bitti beş yıl rahatsın
Abim kızarBanlanmak sizin de hakkınız lütfen banlanınız
Daha fenaymışYalnızca kendim ve ben
Ben de öyle diyordum. Seçim bittiğine göre artık banlanmam diyordum ama bir kere bozduk ayarı,konulara pata küte giriyorum.Seçim bitti beş yıl rahatsın
Uzak durmak en iyisiEtkisi bitmedi hâlen çok canlı topiği
SakinBen de öyle diyordum. Seçim bittiğine göre artık banlanmam diyordum ama bir kere bozduk ayarı,konulara pata küte giriyorum.
Bedava terapiAynen
Ondan biz hep içimizden saydıralım
Banlar da sever de bişii olmaaazAbim kızar
Banlanmadan deniceem
Aşko oda ödem yapıyorBedava terapi
Bende giriyorum yorumları okuyorum bazen yazıyorum sanırım tek ban almayan uyeyim oraya girenUzak durmak en iyisi
Beni kandıramazsınBanlar da sever de bişii olmaaaz
Sindire sindire aşkoAşko oda ödem yapıyor
Bende hep okurum. Ama siyaset konuşmayı sevmem. Herkesin fikri kendisineKavga çıkar mutlakaBende giriyorum yorumları okuyorum bazen yazıyorum sanırım tek ban almayan uyeyim oraya giren