- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Nerden bildin Üf ben yüzük konusundan gittim zannediyordum ama çok alakasız bir konudan gitmişim.Doğrudur durduk yere banlamışlardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden bildin Üf ben yüzük konusundan gittim zannediyordum ama çok alakasız bir konudan gitmişim.Doğrudur durduk yere banlamışlardır
Çağıralım özlemişsindirAy hatırlatma
Siz benim her zerreme kkkurrrbaaann olusnejsjshsbsbsAynen ya boşa üye olmuşuzZerresi boşmuş
13 yıldır buradayım hiç banlanmadım. Demek ben durmadığım için banlanmadımNerden bildin Üf ben yüzük konusundan gittim zannediyordum ama çok alakasız bir konudan gitmişim.
Daha çok siz özlemişsiniz de beni bahane ediyormuş gibisiniz hala sitede mi yaÇağıralım özlemişsindir
Bulsak olacağızSiz benim her zerreme kkkurrrbaaann olusnejsjshsbsbs
Profillere baksan görürdünDaha çok siz özlemişsiniz de beni bahane ediyormuş gibisiniz hala sitede mi ya
Bi'de son banlarım hep 4 gün falan olmaya başladı. Naapim bir süre her şeye evet haklısınız diyerek banlanmamaya çalışacağımBulsak olacağız
Kime naaptı yine?Profillere baksan görürdün
Özledik tabi
Burada takıl diyeceğim buraya da güven olmuyorBi'de son banlarım hep 4 gün falan olmaya başladı. Naapim bir süre her şeye evet haklısınız diyerek banlanmamaya çalışacağım
Profillere bir şeyler soruyorduKime naaptı yine?
Dur bakalım biraz da tarz değiştirip deneyeceğimBurada takıl diyeceğim buraya da güven olmuyor
Zerre verim alamadık aşkomAynen ya boşa üye olmuşuzZerresi boşmuş
Hiç unutulur muuu üyelik zamanlarııAy hatırlatma
Benim yolumu izleDur bakalım biraz da tarz değiştirip deneyeceğim
Buda şey çıktıZerre verim alamadık aşkom
HüzünlendimBuda şey çıktı
Bi şeyler yapcazBenim yolumu izle