- 28 Haziran 2011
- 59.256
- 149.530
Beni kandırmış nevos Bana yarın öbür gün dediBeni kandırmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni kandırmış nevos Bana yarın öbür gün dediBeni kandırmayın
Beni kandırmış beybiHiç yakıştıramadım arkadaşa Zekta1
Kız yok dün dedimya yarın öbürgün yaparım diye unuttun mu bugünde bianda gelişti dur yapayım dedim işte :)Yaaa o zaman sen beni mi kandırdın kuzu, ağlarım
Beklentimiz bu yöndeBirtek kıymalı
Beklentini karşılarBeklentimiz bu yönde
Tmm işte yarın öbür gün belirsiz ben kafamda öyle kurguladimKız yok dün dedimya yarın öbürgün yaparım diye unuttun mu bugünde bianda gelişti dur yapayım dedim işte :)
Valla yarın yapacaktım orda haklısın e yarın benim oğlanı dr ye götürücem kaçta dönerim belli değil dedim dur hazır ışık güzelken çekeyim öyle gelişti yaniTmm işte yarın öbür gün belirsiz ben kafamda öyle kurguladim
Doğru çıktı ama nevroş öldürdü bizi tutturdu yohh yohhh diiiğğiiiiiillllllllTahminler doğru çıktı
Ohhhhh canıma değsinDoğru çıktı ama nevroş öldürdü bizi tutturdu yohh yohhh diiiğğiiiiiillllllll
Sen görürsünnOhhhhh canıma değsin
Jennacım ban bu sefer hiç ummadık yerden geldi
Merhaba hoş geldiniz siz buralarda yenisiniz galibaÇıkaramadımJennacım ban bu sefer hiç ummadık yerden geldi
Hani unutursanız kalbiniz kurusundu,püüMerhaba hoş geldiniz siz buralarda yenisiniz galibaÇıkaramadım
Kendini unutturma biraz uslu olHani unutursanız kalbiniz kurusundu,püü
Ya of hakaret yok,küfür yok nasıl oluyorda benim gibi cici bi kızı o kadar gün banlıyorlar anlayamıyorum.Kendini unutturma biraz uslu ol
O kadar üye olduk, yoksunJennacım ban bu sefer hiç ummadık yerden geldi
Doğrudur durduk yere banlamışlardırYa of hakaret yok,küfür yok nasıl oluyorda benim gibi cici bi kızı o kadar gün banlıyorlar anlayamıyorum.
Ay hatırlatmaO kadar üye olduk, yoksun
Aynen ya boşa üye olmuşuzZerresi boşmuşO kadar üye olduk, yoksun