- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
İnşallah iyidirAynen,bayağı etiket yaptım ama girmedi herhalde hiç inşallah iyidir.
Bugün Adıyaman'da enkazların altında bir kadın ceseti çıkarıldı122 gün geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah iyidirAynen,bayağı etiket yaptım ama girmedi herhalde hiç inşallah iyidir.
Amin Ah Allahim ya ,unutulmayacak bu hiçİnşallah iyidir
Bugün Adıyaman'da enkazların altında bir kadın ceseti çıkarıldı122 gün geçti
Asla unutmayacağızAmin Ah Allahim ya ,unutulmayacak bu hiç
Allah beterinden korusun ,sabır versinAsla unutmayacağız
Sabah sabah böyle bakan gözlerle uyandırılmak mı Allah korusun
YokBu kategoride iç harcına çok karışmıyorum. Yapım aşaması ve şekiller farklı olmalıNevos patlıcanlı börek var mı Nevreste
Aaa halbuki patlıcanlı börek çok güzel olurdu yaa tuhh şekilleri farklı çok zor be nevoşumYokBu kategoride iç harcına çok karışmıyorum. Yapım aşaması ve şekiller farklı olmalı
Hiç zor değil bir sürü varAaa halbuki patlıcanlı börek çok güzel olurdu yaa tuhh şekilleri farklı çok zor be nevoşum
Zehir gibi kadınsın vesselam, şeklini niye sorduğunu şimdi çok daha iyi anladım nevosHiç zor değil bir sürü var
Az şekil olsaydı az tarif verirdimZehir gibi kadınsın vesselam, şeklini niye sorduğunu şimdi çok daha iyi anladım nevos
Hiç fırında denemedim canımCanocum KFC tavuk tarifini fırında pişirsek olurmu C A N O
Yağlı olmasın istiyorum da,sen bu konuda ustasin. Fikrin vardır diye düşündüm canomHiç fırında denemedim canım
şöyle bir tarif var bir bak bakalımYağlı olmasın istiyorum da,sen bu konuda ustasin. Fikrin vardır diye düşündüm canom