- 8 Haziran 2013
- 56.113
- 149.011
Ben bulsam bende alırım Bizim kayınpeder de beni bulunca alıp getiriyor yapsın diyeYapanı bulmuş almaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bulsam bende alırım Bizim kayınpeder de beni bulunca alıp getiriyor yapsın diyeYapanı bulmuş almaz mı
Yaşlılar hep öyleBen bulsam bende alırım Bizim kayınpeder de beni bulunca alıp getiriyor yapsın diye
Canları sağolsunYaşlılar hep öyle
Pişman olmayacaksınızAsosyalin sihirli parmakları
Orası kesin zatenPişman olmayacaksınız
Aman yanlış yere parmak atmadaSorma her yere parmak atıyom canom
Mevzuu derinleşiyorAman yanlış yere parmak atmada
Tehlikeli sularda yüzüyorAman yanlış yere parmak atmada
Nevoş yapılsında varsın bir yıl daha beklersiniz bir başlasa gerisi gelir. En azından orta hasarlıya çevirmedilerBir arkadaş ile konuştum. Onların ev orta hasara dönmüş,yaptıracaklarmış. Sizinde çok sürecekmiş. 3-5 yıl dediYani kötü biri değil belediyede çalışıyor. Moralim bozuldu 2 yıla razıydım
SoSyoştan korkulur yanii beynimi ettiiiMevzuu derinleşiyor
Uuuuu hemde nasılllTehlikeli sularda yüzüyor
Ya oturacak ev bulamazsak diye korktumNevoş yapılsında varsın bir yıl daha beklersiniz bir başlasa gerisi gelir. En azından orta hasarlıya çevirmediler
EVinizmi yapılıyor kuzuYa oturacak ev bulamazsak diye korktum
Hayır yıkılmak için bekliyor.EVinizmi yapılıyor kuzu
O hiç belli olmaz yaaa bi bakarsın daha çabuk bittiBir arkadaş ile konuştum. Onların ev orta hasara dönmüş,yaptıracaklarmış. Sizinde çok sürecekmiş. 3-5 yıl dediYani kötü biri değil belediyede çalışıyor. Moralim bozuldu 2 yıla razıydım
Yok yaa olumsuz düşünme. Kimse mağdur olmaz. Devletin sözü varYa oturacak ev bulamazsak diye korktum
Daha yıkılmadı bileO hiç belli olmaz yaaa bi bakarsın daha çabuk bitti
İnşallahYok yaa olumsuz düşünme. Kimse mağdur olmaz. Devletin sözü var
Yİkılan yerleri bitirip oraya geçiceklerdir muhtemelen sıra sıra oluyo bideDaha yıkılmadı bile
Çok sürecek çokYİkılan yerleri bitirip oraya geçiceklerdir muhtemelen sıra sıra oluyo bide