- 24 Eylül 2018
- 97.008
- 292.135
Ahahahahah doğruBenim premses, leydi kızım öyle kötü konuşmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahahah doğruBenim premses, leydi kızım öyle kötü konuşmaz.
Neneside gurban maşallah prensesimizeDeyzesi kurban
Neneside gurban maşallah prensesimize
Nevos yarin degil miydi
Ayy evet benim aklımda hep altı kalmış, bugunmusNevos yarin degil miydi
Teşekkür ederim Nevoşum
Teşekkür ederim canımmmMutlu yıllar Cano Yazılıtaş’ım benim. C A N O
Teşekkür ederim ablacığımC A N O doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu yılların olsun ..
Çok teşekkür ederim zenna’mDoğum günün kutlu olsun tatlı kalplim ,canımmmm C A N O
Benim Canım Canocanim iyi ki doğdun iyi ki varsın ne mutlu ki senin gibi tatlı bir insanı tanıdım, ömrün hep senin kadar güzel geçsin bal kadın seni seviyorum CANOCANİM C A N O
Eki Görüntüle 3257346
Olsun kız farketmez biz 2 3 gündür kutluyoruzAyy evet benim aklımda hep altı kalmış, bugunmus
Rica ederim msvişim sağlıklı huzurlu yaşların olsunTeşekkür ederim Nevoşum
Teşekkür ederim canımmm
Teşekkür ederim ablacığım
Çok teşekkür ederim zenna’m
Eki Görüntüle 3257353
Teşekkür ederim kiraz güzelim
Teşekkür ederim canımC A N O doğum günün kutlu olsun
Enişte doğum gününü oğlanın doğum günü ile beraber mi kutladıTeşekkür ederim canım
O gün pasta vs Çiçek almış gelmiş öyle kutladık bugün de dışarı çıkarıyor. Hediyeye de doyduk bu yıl bişey istemeye yüzüm yok Tatile gideceğiz Karadeniz’eEnişte doğum gününü oğlanın doğum günü ile beraber mi kutladı
Bende işte hesap yapiyorum canom gece oniki oldu mu kutlarım falan diye altısıni hesap ederek Allahta beni napmayaOlsun kız farketmez biz 2 3 gündür kutluyoruz
Yaaaaaa bravo enişteye ️O gün pasta vs Çiçek almış gelmiş öyle kutladık bugün de dışarı çıkarıyor. Hediyeye de doyduk bu yıl bişey istemeye yüzüm yok Tatile gideceğiz Karadeniz’e
Sonradan açıldıYaaaaaa bravo enişteye ️