Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzük fotosu yok zaten istesemde yorum yapamam
Varmış kaldırmış yorum için demedim ki üzülme diye dedimYüzük fotosu yok zaten istesemde yorum yapamam
Yok kız üzülmedim konu açıldığında görmüştüm sonra bakayım dedim kapanmış zerrede gitmiş bişeyde dememiş gerçiVarmış kaldırmış yorum için demedim ki üzülme diye dedim
Bizde derdimiz var sanıyoruzAlyansımla tektaşım uyuyor mu diye konu açmışlar
Öyle deme nevoş uyum önemliBizde derdimiz var sanıyoruz
Polemikten gitti ....laf aramızda çok kıskanmış konu sahibiniYok kız üzülmedim konu açıldığında görmüştüm sonra bakayım dedim kapanmış zerrede gitmiş bişeyde dememiş gerçi
Yüzük önemli nevoş hele alyansla uyumlu olması çok önemliBizde derdimiz var sanıyoruz
Konu sahibi açtığı konudan zaten ofsaytPolemikten gitti ....laf aramızda çok kıskanmış konu sahibini
Benim tektaşım yok alyans da takmiyom o yüzdenYüzük önemli nevoş hele alyansla uyumlu olması çok önemli
Benim ikiside var ama asla aynı parmağa takmam saçma geliyor bana ikisini tek parmağa sıkıştırmak alyans takmıyorum bile :)Benim tektaşım yok alyans da takmiyom o yüzden
Bir düğün felan olunca anca takıyorum onu da eşim hatırlatıyor iyi de yapıyor geçen bir yere gittik sende takılarını bozdurdun takmadığına göre dedi gıcık biriBenim ikiside var ama asla aynı parmağa takmam saçma geliyor bana ikisini tek parmağa sıkıştırmak alyans takmıyorum bile :)
Aman boşver insanlar herşeyi diyor bende hiç bir zaman takılarımı takmadım her düğünde soruyolardı bozdurdun mu diye bana çok ayıp geliyor böyle sorularBir düğün felan olunca anca takıyorum onu da eşim hatırlatıyor iyi de yapıyor geçen bir yere gittik sende takılarını bozdurdun takmadığına göre dedi gıcık biri
Öyle deme nevoş uyum önemli
Olmayan ne yapıyorYüzük önemli nevoş hele alyansla uyumlu olması çok önemli
Hahahahahahahsjsj sizin varsa siz de açın konu da görelimmmmmmAlyansımla tektaşım uyuyor mu diye konu açmışlar
Uyumsuz mu oldu takılarım diye dertlenmiyorOlmayan ne yapıyor
Olmaz Sende kıskanmışsın tektaş lı arkadaşıHahahahahahahsjsj sizin varsa siz de açın konu da görelimmmmmm