Biz biliyoruz hatta üç ay önceden hazırlıklara başlarızAaa senin evlilik yıldönümüydü doğru ya. Bu vesile ile doğum gününü de öğrenmiş olduk
Bana ait olması gerekmiyor. Büyük mutfaklı bir ev istiyorumİste tabi ya nasıl olsa istemek beleş
Neden sana ait olması gerekmiyor?Bana ait olması gerekmiyor. Büyük mutfaklı bir ev istiyorum
O hayal artıkNeden sana ait olması gerekmiyor?
Olsun sen iste biz bilemeyiz hayal mi değil miO hayal artık
Allah ım nevoşuma köşkler kadar güzel ömrünün sonuna kadar ailesi ile birlikte uzun uzun yıllar yaşayacağı, geniş ferah içinde huzurlu bereketli sağlıklarının daim olduğu günlerle birlikte bir ev nasip eyleBana ait olması gerekmiyor. Büyük mutfaklı bir ev istiyorum
Aşko ağlatma beniAllah ım nevoşuma köşkler kadar güzel ömrünün sonuna kadar ailesi ile birlikte uzun uzun yıllar yaşayacağı, geniş ferah içinde huzurlu bereketli sağlıklarının daim olduğu günlerle birlikte bir ev nasip eyle
ömrünün sonuna kadar ailesi ile birlikte
Ağlama Aşkom ağlama ağlarsan da mutluluktan olsun.İmtihanların bitmiş mükafatlarını yaşadığın bir ömür olsun yaşayacağınAşko ağlatma beni
Şu detay bile benim için çok özel şimdi
Amin inşallah aşkomAğlama Aşkom ağlama ağlarsan da mutluluktan olsun.İmtihanların bitmiş mükafatlarını yaşadığın bir ömür olsun yaşayacağın
Aaaaa başınız sağ olsun bebeğim, Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. Rahmetlinin mekanı cennet olsun inşallahBenim çok sevdiğim biri vefat etti ,hala idrak edemiyorum da
Sağ ol bebeğimGeçmiş olsun canım aysom,oglusla ikinizede
Ay sen de kimsin acaba? Düşün dur şimdi. İşin gücün yoksa buradakilerin diline düş, maskarası ol bulana kadarYarın 15. evlilik yıldönümümüz eşime dedim ki bu performans bir 14 pro max hakkediyor bence
Amin kuzucuğumAaaaa başınız sağ olsun bebeğim, Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. Rahmetlinin mekanı cennet olsun inşallah
Sağ ol bebeğim
Ay sen de kimsin acaba? Düşün dur şimdi. İşin gücün yoksa buradakilerin diline düş, maskarası ol bulana kadar
Ama öyle aşkom ,2 sene olmuş
Hafi uğraştırmayayım seni sayfanın en mütevazı kişiliği diyeyim sen anlaAaaaa başınız sağ olsun bebeğim, Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. Rahmetlinin mekanı cennet olsun inşallah
Sağ ol bebeğim
Ay sen de kimsin acaba? Düşün dur şimdi. İşin gücün yoksa buradakilerin diline düş, maskarası ol bulana kadar
Yerim senin mizahını bakAma öyle aşkom ,2 sene olmuş
Ay bildim bildim, morluHafi uğraştırmayayım seni sayfanın en mütevazı kişiliği diyeyim sen anla