Kesin mor alırSağol aşkom
Bu fikrim onu çok heyecanlandırdı herhalde uykuya daldıKesin rüyasında renk seçecek
İşte her yıla bir model diyerekten bunu seçtim aşkoHatta 15piyasada yok demesin ,yaptırsın.
Umarım senin istediğin rengi görürSağol aşkom
Bu fikrim onu çok heyecanlandırdı herhalde uykuya daldıKesin rüyasında renk seçecek
Bilirim aşkomİşte her yıla bir model diyerekten bunu seçtim aşko
Çok ince düşünceliyimdir
Kesin mor alır
Kararına saygı duyacağım sonuçta içinden gelmiş almış demi düşünüpUmarım senin istediğin rengi görür
Rengi ne olursa olsun kabul etmek ZorundaSın. Mesela bana deseler ki sana doğum gününde iPhone 14 pro max alıcaz deseler fıstık yeşili bile alsalar gık demem.Kararına saygı duyacağım sonuçta içinden gelmiş almış demi düşünüp
Hadi inşallah aldık kabul ettik ne renk olursa olsun 777Rengi ne olursa olsun kabul etmek ZorundaSın. Mesela bana deseler ki sana doğum gününde iPhone 14 pro max alıcaz deseler fıstık yeşili bile alsalar gık demem.
Bu yorumum dua yerine geçer mi begeçer mi ki Allah'ım sen gönlümden geçeni biliyorsun amin.
Kılıf takınca rengin bi önemi kalmiyoHadi inşallah aldık kabul ettik ne renk olursa olsun 777
Aynen öyleKararına saygı duyacağım sonuçta içinden gelmiş almış demi düşünüp
Çok değil ya ekimin 27si benim zoğum günüm. İkimize ayrı çalışmalarına gerek yok aynı anda duş edilsin bence
Aaa ben de 10 EkimÇok değil ya ekimin 27si benim zoğum günüm. İkimize ayrı çalışmalarına gerek yok aynı anda duş edilsin bence
Bende bir şeyler istesemÇok değil ya ekimin 27si benim zoğum günüm. İkimize ayrı çalışmalarına gerek yok aynı anda duş edilsin bence
Aaa senin evlilik yıldönümüydü doğru ya. Bu vesile ile doğum gününü de öğrenmiş oldukAaa ben de 10 Ekim
İşte aşkom zaten bugün gökyüzünde birşeyler vardı isteyin diyordu astrologBende bir şeyler istesem
İste tabi ya nasıl olsa istemek beleşBende bir şeyler istesem
Bu sayfada benim doğum günümü bilmeyen yoktur eskilerdenAaa senin evlilik yıldönümüydü doğru ya. Bu vesile ile doğum gününü de öğrenmiş olduk