Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Bana ait olması gerekmiyor. Büyük mutfaklı bir ev istiyorum :KK70:
Allah ım nevoşuma köşkler kadar güzel ömrünün sonuna kadar ailesi ile birlikte uzun uzun yıllar yaşayacağı, geniş ferah içinde huzurlu bereketli sağlıklarının daim olduğu günlerle birlikte bir ev nasip eyle 🤲

Allah ım nevoşuma köşkler kadar güzel ömrünün sonuna kadar ailesi ile birlikte uzun uzun yıllar yaşayacağı, geniş ferah içinde huzurlu bereketli sağlıklarının daim olduğu günlerle birlikte bir ev nasip eyle 🤲
Aşko ağlatma beni🥺
Şu detay bile benim için çok özel şimdi🥺
ömrünün sonuna kadar ailesi ile birlikte

Benim çok sevdiğim biri vefat etti ,hala idrak edemiyorum da
Aaaaa başınız sağ olsun bebeğim, Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. Rahmetlinin mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻
Geçmiş olsun canım aysom,oglusla ikinizede🥺🤲💜🍒😘
Sağ ol bebeğim 🌸
Yarın 15. evlilik yıldönümümüz eşime dedim ki bu performans bir 14 pro max hakkediyor bence :KK30:
Ay sen de kimsin acaba? Düşün dur şimdi. İşin gücün yoksa buradakilerin diline düş, maskarası ol bulana kadar 😅

Aaaaa başınız sağ olsun bebeğim, Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. Rahmetlinin mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻

Sağ ol bebeğim 🌸

Ay sen de kimsin acaba? Düşün dur şimdi. İşin gücün yoksa buradakilerin diline düş, maskarası ol bulana kadar 😅
Amin kuzucuğum❤️❤️❤️

Sağ ol bebeğim 🌸

Hafi uğraştırmayayım seni sayfanın en mütevazı kişiliği diyeyim sen anla :süslü:

X