• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Bana ait olması gerekmiyor. Büyük mutfaklı bir ev istiyorum :KK70:
Allah ım nevoşuma köşkler kadar güzel ömrünün sonuna kadar ailesi ile birlikte uzun uzun yıllar yaşayacağı, geniş ferah içinde huzurlu bereketli sağlıklarının daim olduğu günlerle birlikte bir ev nasip eyle 🤲

Allah ım nevoşuma köşkler kadar güzel ömrünün sonuna kadar ailesi ile birlikte uzun uzun yıllar yaşayacağı, geniş ferah içinde huzurlu bereketli sağlıklarının daim olduğu günlerle birlikte bir ev nasip eyle 🤲
Aşko ağlatma beni🥺
Şu detay bile benim için çok özel şimdi🥺
ömrünün sonuna kadar ailesi ile birlikte

Aşko ağlatma beni🥺
Şu detay bile benim için çok özel şimdi🥺
Ağlama Aşkom ağlama ağlarsan da mutluluktan olsun.İmtihanların bitmiş mükafatlarını yaşadığın bir ömür olsun yaşayacağın 🤲

Benim çok sevdiğim biri vefat etti ,hala idrak edemiyorum da
Aaaaa başınız sağ olsun bebeğim, Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. Rahmetlinin mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻
Geçmiş olsun canım aysom,oglusla ikinizede🥺🤲💜🍒😘
Sağ ol bebeğim 🌸
Yarın 15. evlilik yıldönümümüz eşime dedim ki bu performans bir 14 pro max hakkediyor bence :KK30:
Ay sen de kimsin acaba? Düşün dur şimdi. İşin gücün yoksa buradakilerin diline düş, maskarası ol bulana kadar 😅

Aaaaa başınız sağ olsun bebeğim, Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. Rahmetlinin mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻

Sağ ol bebeğim 🌸

Ay sen de kimsin acaba? Düşün dur şimdi. İşin gücün yoksa buradakilerin diline düş, maskarası ol bulana kadar 😅
Amin kuzucuğum❤️❤️❤️

Sağ ol bebeğim 🌸

Hafi uğraştırmayayım seni sayfanın en mütevazı kişiliği diyeyim sen anla :süslü:

Back