- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Gülüyorsun dertsiz sanıyorlar nevosumBayram ev demek, aile demek, sevdiklerinle bir arada olmak demek, vatan, memleket demek Bunlar yok. Ondan bayramda yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülüyorsun dertsiz sanıyorlar nevosumBayram ev demek, aile demek, sevdiklerinle bir arada olmak demek, vatan, memleket demek Bunlar yok. Ondan bayramda yok
Nevreste ve Mune abla, hangi börekleri kimlerin yaptığını görebiliyor muyuz?Evet oylarımdan biri sana geldi, içimdekini tutamam senin böreğin görüntüsü şiir gibiydi valla
İlk mesajda her görselin üzerinde linkleri var. Onlara tıklayıp bakabilirsiniz.Nevreste ve Mune abla, hangi börekleri kimlerin yaptığını görebiliyor muyuz?
Ben de pek sevmem. Bu sene ucuz atlattım.Bayram sevmiyorum bende hic güzel anıları yok. Bana afakanlar basıyor, dakikaları sayıyorum bitsin diye içimden geçenleri buraya bari yazayım dedim
Niye sevmiyorsun ki? Yani evet yorucu oluyor ama ne bileyim ben severim. Deli miyim neyimBayram sevmiyorum bende hic güzel anıları yok. Bana afakanlar basıyor, dakikaları sayıyorum bitsin diye içimden geçenleri buraya bari yazayım dedim
Bayramın mübarek olsun olsun abi ve tüm kk kadınlarıHadi gelin bu bayramda burada bayramlaşalım ;
Kurban Bayramı birlik ve beraberlik demektir. Rabbim nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin, Kurban Bayramınız mübarek olsun.
Yalçın Ertaş
(Bu adam kim tanımıyorum ama önemli biri olabilir)
Şimdi gelelim diğer konuya oy vermeyenler oy kullansa hem birincimiz belli olsa hem Pro üye olmayan birini de Pro üye yapsak!
3 tarife oy verebilirsiniz.
Ayyyy,iyi geldiNoluyor bu aşşağlık yerze?
Kuşum bu topik ne böyle çok sıkıcısınız. Benim şu anki ev halim bile zaha eğlenceli.Ayyyy,iyi geldi
Ben en son ramazan ayının ilk günü olan 5.8i hissetmiştim.
Adımız Hızır,elimizden gelen buzurKuşum bu topik ne böyle çok sıkıcısınız. Benim şu anki ev halim bile zaha eğlenceli.
Bugün 17.15 ve evde yalnızım.Ben en son ramazan ayının ilk günü olan 5.8i hissetmiştim.
Ne zaman oldu bu 3.8 ?
Senin ev nasıl sıkıcı olsunKuşum bu topik ne böyle çok sıkıcısınız. Benim şu anki ev halim bile zaha eğlenceli.
Geçmiş olsunBugün 17.15 ve evde yalnızım.
Eşimle oğlanı köye gönderdim.Senin ev nasıl sıkıcı olsun
Prenses ile yalnızsınEşimle oğlanı köye gönderdim.
Sağol kuşum. Ufak tefek tüm depremleri hissediyorum ya. Gerçi 1.1’lik depremi hisseden de var. 3.8 gayet normal ajsjsjsjGeçmiş olsun
Bende Malatya ya gideceğim. Bakalım aklımızı yitirmeden nasıl kalacağızSağol kuşum. Ufak tefek tüm depremleri hissediyorum ya. Gerçi 1.1’lik depremi hisseden de var. 3.8 gayet normal ajsjsjsj