Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Başta Kazen, Curly, isabel ve Nevreste olmak üzere hepinizin bayramını kutlarım, sevdiklerinizle sağlıkla huzurla geçireceğiniz çok güzel bayramlarınız olsun inşallah🙏

Oylarımı da verdim, yine birbirinden güzel tarifler sunmuşsunuz emek ve zaman harcamışsınız, hepinizin emeklerine gönlüne sağlık☺️

Başta Kazen, Curly, isabel ve Nevreste olmak üzere hepinizin bayramını kutlarım, Allah sevdiklerinizle sağlıkla huzurla geçireceğiniz çok güzel bayramlarınız olsun inşallah🙏

Oylarımı da verdim, yine birbirinden güzel tarifler sunmuşsunuz emek ve zaman harcamışsınız, hepinizin emeklerine gönlüne sağlık☺️
Ablacım seninde bayramın mübarek olsun 🥰 ❤️ 🌹
Birlikte daha nice mutlu bayramlar görelim inşallah 🥰
Oyların için ayrıca teşekkür ederiz💜🥰

Ablacım seninde bayramın mübarek olsun 🥰 ❤️ 🌹
Birlikte daha nice mutlu bayramlar görelim inşallah 🥰
Oyların için ayrıca teşekkür ederiz💜🥰
Amin inşallah 🙏 Nevresteeeee beni yine çok zorladınız 😬 böreklerin görüntüleri çok güzeldi eminim göründükleri kadar da lezzetlidirler, bazı kategorilerde bana 3 oy yetmiyor 1 saat bakıp hangisine oy versem şu tarife versem aklım öbür tarifte kalır diye kıvrandığım zamanlar oluyor 🤣

Amin inşallah 🙏 Nevresteeeee beni yine çok zorladınız 😬 böreklerin görüntüleri çok güzeldi eminim göründükleri kadar da lezzetlidirler, bazı kategorilerde bana 3 oy yetmiyor 1 saat bakıp hangisine oy versem şu tarife versem aklım öbür tarifte kalır diye kıvrandığım zamanlar oluyor 🤣
Ablacım bu ay hepimiz çok zorlandık😍
Maşallah her ay çıtamız biraz daha yükseliyor. 🥰Çok kabiliyetli arkadaşlarımız var 😍🥰
İki gündür bakıyorum. Mune ablam oy vermemiş henüz görmedi galiba diyorum😍😁
Sizin oylarınız bizim içinde çok önemli🥰💜
Ayrıca oyunun biri bana gelmiş teşekkür ederim 🌹 🥰 💜

Ablacım bu ay hepimiz çok zorlandık😍
Maşallah her ay çıtamız biraz daha yükseliyor. 🥰Çok kabiliyetli arkadaşlarımız var 😍🥰
İki gündür bakıyorum. Mune ablam oy vermemiş henüz görmedi galiba diyorum😍😁
Sizin oylarınız bizim içinde çok önemli🥰💜
Ayrıca oyunun biri bana gelmiş teşekkür ederim 🌹 🥰 💜
Ay sorma kuzucum geçen gün bildirim geldi ama bir türlü fırsat bulup gelemedim topiğe, bugün aklımdaydı ki bir baktım bildirim gelmiş 😊

Evet oylarımdan biri sana geldi, içimdekini tutamam senin böreğin görüntüsü şiir gibiydi valla, bir de sevdiğimiz bir börek türü, abartısız haftada 1 gün bizde gül böreği pişer, eğer kıymalı yaptıysam eşim üzerine mantı gibi sarımsaklı yoğurtlu toz biberli yağlı sos da ister, senin tarifi görse elinde çatal bıçak soluğu sizde alırdı😂

Ay sorma kuzucum geçen gün bildirim geldi ama bir türlü fırsat bulup gelemedim topiğe, bugün aklımdaydı ki bir baktım bildirim gelmiş 😊

Evet oylarımdan biri sana geldi, içimdekini tutamam senin böreğin görüntüsü şiir gibiydi valla, bir de sevdiğimiz bir börek türü, abartısız haftada 1 gün bizde gül böreği pişer, eğer kıymalı yaptıysam eşim üzerine mantı gibi sarımsaklı yoğurtlu toz biberli yağlı sos da ister, senin tarifi görse elinde çatal bıçak soluğu sizde alırdı😂
Ayyy ablacım çok teşekkür ederim ne güzel şeyler söylüyorsun🥰😍Enişteye saygılar hürmetler bayramı kutlu olsun 🤲

Bu börek garip pek taliplisi olmayan bir börekti. 😁 Bende boynu bükük bırakmak istemedim. İyi ki yapmışım😁😍Umarım seneye çok taliplisi olacak🤲🥰
Aynen kıymalı yoğurtlu çok güzel oluyor🥰
Börek zaten herkesin sevdiği ayrı bir lezzet😍

Ayyy ablacım çok teşekkür ederim ne güzel şeyler söylüyorsun🥰😍Enişteye saygılar hürmetler bayramı kutlu olsun 🤲

Bu börek garip pek taliplisi olmayan bir börekti. 😁 Bende boynu bükük bırakmak istemedim. İyi ki yapmışım😁😍Umarım seneye çok taliplisi olacak🤲🥰
Aynen kıymalı yoğurtlu çok güzel oluyor🥰
Börek zaten herkesin sevdiği ayrı bir lezzet😍
Saygılar hürmetler bizden ablacım 😘 offf bu böreğe talip olunmaz mı:))) valla biz çok seviyoruz kendisini😂

IMG-20230628-WA0007.jpg
Mutlu bayramlar herkese.Yürek dolusu sevgilerimle...

Hadi gelin bu bayramda burada bayramlaşalım ;

Kurban Bayramı birlik ve beraberlik demektir. Rabbim nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin, Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Yalçın Ertaş

(Bu adam kim tanımıyorum ama önemli biri olabilir)

Şimdi gelelim diğer konuya oy vermeyenler oy kullansa hem birincimiz belli olsa hem Pro üye olmayan birini de Pro üye yapsak!

3 tarife oy verebilirsiniz.
İyi bayramlar

Bayram sevmiyorum 😕 bende hic güzel anıları yok. Bana afakanlar basıyor, dakikaları sayıyorum bitsin diye 🥺 içimden geçenleri buraya bari yazayım dedim🥺
Bayram ev demek, aile demek, sevdiklerinle bir arada olmak demek, vatan, memleket demek 🥺Bunlar yok. Ondan bayramda yok🥺

X