- 24 Eylül 2018
- 97.007
- 292.132
Canımın icisiiSen öyle diyorsan aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımın icisiiSen öyle diyorsan aşkom
Gel kahve içelim aşko evde isenCanımın icisii
İçelim aşkom,bugun çıkmayacağım hiçGel kahve içelim aşko evde isen
Hadi o zaman ben de cezvede yapacağım elektrik yok ,gidelimİçelim aşkom,bugun çıkmayacağım hiç
HadiHadi o zaman ben de cezvede yapacağım elektrik yok ,gidelim
Teşekkür ederim canimmm senin de bayramın mübarek olsunHayırlı sabahlar bayramınız mübarek olsun canlar Nevreste
C A N O @yasminsay @pearlshine WunderLost @Blue_Peri ASSOSyal @JOYz @deynepnaz Margaret Hale RedGirl başka buradan kimse var mıydı unuttuğum herkesin mübarek olsun
Hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar efendimmmHayırlı sabahlar bayramınız mübarek olsun canlar Nevreste
C A N O @yasminsay @pearlshine WunderLost @Blue_Peri ASSOSyal @JOYz @deynepnaz Margaret Hale RedGirl başka buradan kimse var mıydı unuttuğum herkesin mübarek olsun
İyi bayramlar kuşum.Hayırlı sabahlar bayramınız mübarek olsun canlar Nevreste
Yaa çok teşekkür ederim canım kukriskom,çok mutlu oldum hayırlı mutlu bayramlar inş kuzum kocaman mucksssHayırlı sabahlar bayramınız mübarek olsun canlar Nevreste
Ilgin belediye baskaniymis.Hadi gelin bu bayramda burada bayramlaşalım ;
Kurban Bayramı birlik ve beraberlik demektir. Rabbim nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin, Kurban Bayramınız mübarek olsun.
Yalçın Ertaş
(Bu adam kim tanımıyorum ama önemli biri olabilir)
Şimdi gelelim diğer konuya oy vermeyenler oy kullansa hem birincimiz belli olsa hem Pro üye olmayan birini de Pro üye yapsak!
3 tarife oy verebilirsiniz.
Mutlu bayramlarHadi gelin bu bayramda burada bayramlaşalım ;
Kurban Bayramı birlik ve beraberlik demektir. Rabbim nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin, Kurban Bayramınız mübarek olsun.
Yalçın Ertaş
Şimdi gelelim diğer konuya oy vermeyenler oy kullansa hem birincimiz belli olsa hem Pro üye olmayan birini de Pro üye yapsak!
Sizin de bayramınız mübarek olsunHadi gelin bu bayramda burada bayramlaşalım ;
Yalçın Ertaş
Sizin de bayramınız mübarek olsun.Hadi gelin bu bayramda burada bayramlaşalım ;
Yalçın Ertaş