Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annem deAynen canım Evde 6 kişiyiz. Annem bile youtube dan video izliyor
Onlar bizden çok bakıyorlarannem de
Ellerine sağlık canım Afiyet ile yersiniz inşallahEki Görüntüle 3265251 bayram hazırlıkları devam ediyor
Sağol nevoşEllerine sağlık canım Afiyet ile yersiniz inşallah
Ellerine sağlık canım, Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsinEki Görüntüle 3265251 bayram hazırlıkları devam ediyor
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
E dolar arttıkça onun da fiyatı artıyor.dkdkdj
Mantıklı,ikna oldumE dolar arttıkça onun da fiyatı artıyor.dkdkdj
Camurdami yurudun amayaaa batirdin abla temizledigim yerleriBen ayaktayım
Eki Görüntüle 3265251 bayram hazırlıkları devam ediyor
Geçmiş olsun3 gündür griptim ama bu akşam itibariyle boğaz ağrısı da eklendi. Bugün dışarıya çıkacaktım ama gözlerimden sürekli yaş geliyor ağlıyormuşum gibi. Bir hapsirmaya başlıyorum en az 4 kez üst üste hapşırıyorum diye çıkamadım. Siz siz olun yaz aylarında hastalanmayın dostlarım.
Evet çamurda yürüdümCamurdami yurudun amayaaa batirdin abla temizledigim yerleri
Geçmiş olsun canım benim3 gündür griptim ama bu akşam itibariyle boğaz ağrısı da eklendi. Bugün dışarıya çıkacaktım ama gözlerimden sürekli yaş geliyor ağlıyormuşum gibi. Bir hapsirmaya başlıyorum en az 4 kez üst üste hapşırıyorum diye çıkamadım. Siz siz olun yaz aylarında hastalanmayın dostlarım.