Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Abla Malatya'da kalabileceğiniz bir yer yok mu hâlâ? Az hasarlı bir ev falan.☹️
Canım kayınvalidemin evi var. Ama kayınvalidemin çevresindeki evler yıkılacak. Çok yakın binalar. Ondan dolayı doğru düzgün tamir bile edilmedi. Önce onların yıkılması lazım. Yazın gidip kalacağız. Eşim çok istiyor. Birazda olsa akşam eve gelip ailesi ile kalmak istiyor. Kayınvalidemler köyde ler ev boş.
Temelli gidemem. Oğlum 8. sınıf, kızlar yks hazırlık🤷Çocukları riske atamam. Ev yok olan evlerin kirası 10-17 arası🤷Bir sürü borç var🤷
En azından bir yıl burada devam etmem lazım. Umarım seneye orada kiralık ev buluruz🥺

Amin canım benim Allah razı olsun 🤲 🥰
O senin güzel bakışın🥰
Foto paylaşmaya bile çekiniyorum. Herkese açık değil. Hatta kızlara diyorum. Beni gerçekten düşünen anlayan kişilere fotolarım açık🥰
Oğlum babaya çok düşkün 🥺Birde burada genelde evde oturuyor. Evin bahçesi falan yok, arkadaşları yok. Ondan bu sıra bayağı gergin🤷Baba olmayınca bize sarıyor. Eşim cumartesi dönecek ondan ayrı bir gergin. Hayırlısı ile şu yılı hem güzel geçirelim 🤲hemde tekrar bir araya gelelim inşallah 🥰
Baba oğul bakışlarıyla, beden diliyle konuşmuşlar zaten. Birbirine düşkün oldukları belli. Eşinin bakışlarında da acı, özlem, sevgi herşey var. Selfie çekiminde resmen bakışlarıyla anlatmış sizlere hislerini. Rabbim yine can sağlığı versin. Yaşlı bir teyzeden duymuştum yer altında olmasın da dağ ardında olsun diye. İnşallah Rabbim önünüze güzel kapılar açar🤲

Baba oğul bakışlarıyla, beden diliyle konuşmuşlar zaten. Birbirine düşkün oldukları belli. Eşinin bakışlarında da acı, özlem, sevgi herşey var. Selfie çekiminde resmen bakışlarıyla anlatmış sizlere hislerini. Rabbim yine can sağlığı versin. Yaşlı bir teyzeden duymuştum yer altında olmasın da dağ ardında olsun diye. İnşallah Rabbim önünüze güzel kapılar açar🤲
Çok şükür canım 🤲 🥰
Aynen eşim bize çok düşkün🥺Çocuklarını çok özlüyor.
Bende hep diyorum. Hayattayız kolumuz, bacağımız sağlam🤷🤲Daha ne olsun. Yaz beraber bir şekilde geçer. Sonra seneye yaza tekrar bir araya geliriz inşallah 🥰 🤲

X