Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
ASSOSyal ASSOSyal 💜
Sallanan köprü🥰😁
IMG20230622121746.jpg

Bizlerde ara ara aynı sıkıntıyı yaşıyoruz işte,bir şekilde geçiştirmeye çalışıyoruz kendi adıma.
Bende iyiyim dişle uğraşıyorum belki yarın bitecek yada arife gününe kalacak,alt dişlere başlandı kesim filan oldu sızlıyor hala geçicide yapıldı da sıkıntı oda.
Diş işleri zor evet,ben de atlattım neyse ki,diğer konular da gecer elbet diyelim 😊

İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın 🥰
Nerelerdesin 🥰
Bizde şimdi Avanosa gidiyoruz. Eşim yazın bir daha gelmeyecek. Gelsene kısa kalacak. Belki bizi almaya gelir😁Buradayken orayıda görelim dedik🥰
Ohh Nevoşum, sefanız olsun. 😍
Biraz depresifim şekercigim bu ara ,geçecek diye umuyorum,sen nasılsın?🥰
Bende de var depresiflik. Çoğu kişiden duyuyorum çoğunda var bu aralar 🤦🏻‍♀️Bayram temizliği yapmam lazım yerimden kalkasım gelmiyor. 🤦🏻‍♀️Allahım inşirah ferahlığı versin yüreğimize🤲

Ablam burada ilçeler çok yakın. 15 dk sürüyor🤗
Teşekkür ederiz 🤗
Yakın olması çok iyi,keyifli saatleriniz olsun nevoşcum :KK200:
Ne güzel yerler öyle.
Diş işleri zor evet,ben de atlattım neyse ki,diğer konular da gecer elbet diyelim 😊
Bu alt dişler daha sıkıntılı oldu,az kaldı artık buda bitecek.

Bende de var depresiflik. Çoğu kişiden duyuyorum çoğunda var bu aralar 🤦🏻‍♀️Bayram temizliği yapmam lazım yerimden kalkasım gelmiyor. 🤦🏻‍♀️Allahım inşirah ferahlığı versin yüreğimize🤲
Salonun tüllerini yıkadım astım demin,sabah hadi kalk yıka ve as dedi iç sesim

Aynı aynı ,hiç bir şey yapasım yok,geçmiyor da 🙄 amiiiiin canım,tez zamanda feraha çıkalım ❤️

X