- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.704
- 43
Ablam burada ilçeler çok yakın. 15 dk sürüyorNe güzel heğ berabercene ailece tatil yapacaksınız keyfini çıkarın güzelcene
Şekercim iyisin demi .
Teşekkür ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam burada ilçeler çok yakın. 15 dk sürüyorNe güzel heğ berabercene ailece tatil yapacaksınız keyfini çıkarın güzelcene
Şekercim iyisin demi .
Diş işleri zor evet,ben de atlattım neyse ki,diğer konular da gecer elbet diyelimBizlerde ara ara aynı sıkıntıyı yaşıyoruz işte,bir şekilde geçiştirmeye çalışıyoruz kendi adıma.
Bende iyiyim dişle uğraşıyorum belki yarın bitecek yada arife gününe kalacak,alt dişlere başlandı kesim filan oldu sızlıyor hala geçicide yapıldı da sıkıntı oda.
Amin kuzum aminBenim de içim sıkılıyor Rabbim hayırlısı ile ferahtalsın bizi.
Ohh Nevoşum, sefanız olsun.İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Nerelerdesin
Bizde şimdi Avanosa gidiyoruz. Eşim yazın bir daha gelmeyecek. Gelsene kısa kalacak. Belki bizi almaya gelirBuradayken orayıda görelim dedik
Bende de var depresiflik. Çoğu kişiden duyuyorum çoğunda var bu aralar Bayram temizliği yapmam lazım yerimden kalkasım gelmiyor. Allahım inşirah ferahlığı versin yüreğimizeBiraz depresifim şekercigim bu ara ,geçecek diye umuyorum,sen nasılsın?
Yakın olması çok iyi,keyifli saatleriniz olsun nevoşcumAblam burada ilçeler çok yakın. 15 dk sürüyor
Teşekkür ederiz
Ne güzel yerler öyle.
Bu alt dişler daha sıkıntılı oldu,az kaldı artık buda bitecek.Diş işleri zor evet,ben de atlattım neyse ki,diğer konular da gecer elbet diyelim
Salonun tüllerini yıkadım astım demin,sabah hadi kalk yıka ve as dedi iç sesimOhh Nevoşum, sefanız olsun.
Bende de var depresiflik. Çoğu kişiden duyuyorum çoğunda var bu aralar Bayram temizliği yapmam lazım yerimden kalkasım gelmiyor. Allahım inşirah ferahlığı versin yüreğimize
Aynı aynı ,hiç bir şey yapasım yok,geçmiyor da amiiiiin canım,tez zamanda feraha çıkalımOhh Nevoşum, sefanız olsun.
Bende de var depresiflik. Çoğu kişiden duyuyorum çoğunda var bu aralar Bayram temizliği yapmam lazım yerimden kalkasım gelmiyor. Allahım inşirah ferahlığı versin yüreğimize
Bitince rahata erersinYakın olması çok iyi,keyifli saatleriniz olsun nevoşcum
Ne güzel yerler öyle.
Bu alt dişler daha sıkıntılı oldu,az kaldı artık buda bitecek.
Salonun tüllerini yıkadım astım demin,sabah hadi kalk yıka ve as dedi iç sesim
İnşallah o kadar emek boşa gitmesinde.Bitince rahata erersin
Yok canım, niye gitsin? İşini bilen bir hekimse hele memnun kalırsınİnşallah o kadar emek boşa gitmesinde.
Çok özlemişim nevoşum, çok teşekkür ederim manzaraya bak ya,keşke oraya ışınlansam allahım duy sesimi benimdee
Prof zaten kendisi çok ta ilgilendi sağolsun.Yok canım, niye gitsin? İşini bilen bir hekimse hele memnun kalırsın
Sağ ol canım benimOhh Nevoşum, sefanız olsun.
Sağ ol ablacımYakın olması çok iyi,keyifli saatleriniz olsun nevoşcum
Ne güzel yerler öyle.
Bu alt dişler daha sıkıntılı oldu,az kaldı artık buda bitecek.
Salonun tüllerini yıkadım astım demin,sabah hadi kalk yıka ve as dedi iç sesim
Amin inşallah canım benimÇok özlemişim nevoşum, çok teşekkür ederim manzaraya bak ya,keşke oraya ışınlansam allahım duy sesimi benimdee
Senda sağol canısıSağ ol ablacım
Haklisin nevosum sen orada ki farklılığı özledim benAmin inşallah canım benim
Ben bazen, benim burada ne işim var diyorum
O zaman güzel olur sonuç da :)Prof zaten kendisi çok ta ilgilendi sağolsun.
Çok uğraşıyor sağolsun,atlamıyor hiç birşeyi.O zaman güzel olur sonuç da :)
Sen ne zaman gelmiştinHaklisin nevosum sen orada ki farklılığı özledim ben