- 24 Eylül 2018
- 97.030
- 292.164
Çok şükürMargaret Hale doğumdan çıkmış iyilermiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükürMargaret Hale doğumdan çıkmış iyilermiş
Sağlıkla büyüsün,gözünüz aydın canımBiz iyiyiz. Soran herkese teşekkürler benim küçük, tatlı malt içeceklerim.
Gözleri aydın olsun prenses geldi sonundaMargaret Hale doğumdan çıkmış iyilermiş
Maşallah sana nevoşcum harikasınBugün benimde Türk işaret dili kursunun sınavı vardı. Bu kursuda bitirdim şükür
Gözünüz aydın olsun prenses nasıl iyimiBiz iyiyiz. Soran herkese teşekkürler benim küçük, tatlı malt içeceklerim.
İyiyiz abla. İşitme testine girecek, sonra da hastaneden çıkacağız.Gözleri aydın olsun prenses geldi sonunda
Maşallah sana nevoşcum harikasın
Gözünüz aydın olsun prenses nasıl iyimi
Rutin kontrolleri yapılıyorsağlıcakla gelsin evine,kokla benim yerimede prensesiİyiyiz abla. İşitme testine girecek, sonra da hastaneden çıkacağız.
Sağ ol ablacımGözleri aydın olsun prenses geldi sonunda
Maşallah sana nevoşcum harikasın
Gözünüz aydın olsun prenses nasıl iyimi
Sende sağol bitanemSağ ol ablacım
Gözünüz aydın Sağlıkla analı, babalı, abili büyüsün inşallahİyiyiz abla. İşitme testine girecek, sonra da hastaneden çıkacağız.
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsınAşkom,nasılsın? Nevreste
Çok şükür aşkom, gerginim ama geçecek yaa ne güzel, gezin tabii inşallah bir an önce tamamen kavuşmak nasip olur ,çok aminİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Nerelerdesin
Bizde şimdi Avanosa gidiyoruz. Eşim yazın bir daha gelmeyecek. Gelsene kısa kalacak. Belki bizi almaya gelirBuradayken orayıda görelim dedik
Anlatmak istersen yanındayımÇok şükür aşkom, gerginim ama geçecek yaa ne güzel, gezin tabii inşallah bir an önce tamamen kavuşmak nasip olur ,çok amin
Bilmez miyim hiç, her zaman yanımdasın sen de sağol canımın içiAnlatmak istersen yanındayım
Sağ ol canım benim
Çok amin
Bilmez miyim hiç, her zaman yanımdasın sen de sağol canımın içi
Ne güzel heğ berabercene ailece tatil yapacaksınız keyfini çıkarın güzelceneİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Nerelerdesin
Bizde şimdi Avanosa gidiyoruz. Eşim yazın bir daha gelmeyecek. Gelsene kısa kalacak. Belki bizi almaya gelirBuradayken orayıda görelim dedik
Şekercim iyisin demi .Çok şükür aşkom, gerginim ama geçecek yaa ne güzel, gezin tabii inşallah bir an önce tamamen kavuşmak nasip olur ,çok amin
Biraz depresifim şekercigim bu ara ,geçecek diye umuyorum,sen nasılsın?Ne güzel heğ berabercene ailece tatil yapacaksınız keyfini çıkarın güzelcene
Şekercim iyisin demi .
Bizlerde ara ara aynı sıkıntıyı yaşıyoruz işte,bir şekilde geçiştirmeye çalışıyoruz kendi adıma.Biraz depresifim şekercigim bu ara ,geçecek diye umuyorum,sen nasılsın?
Benim de içim sıkılıyor Rabbim hayırlısı ile ferahtalsın bizi.Biraz depresifim şekercigim bu ara ,geçecek diye umuyorum,sen nasılsın?