- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Benim de asla dediğim konulardan biri akraba evliliğiKardes kardeşe evlenir gibi ,tövbeler olsun, düşünmesi bile korkunç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de asla dediğim konulardan biri akraba evliliğiKardes kardeşe evlenir gibi ,tövbeler olsun, düşünmesi bile korkunç
Aynen öyle, herkesin kendi kararı tabii ama ,bana göre imkansız.Benim de asla dediğim konulardan biri akraba evliliği
Asla demeyelimGelip buluyor sonraBenim de asla dediğim konulardan biri akraba evliliği
Hayırlı olsun elticimAkşamınız hayrolsun bacilar.
Nasılsın elticim, hazırlığa başladın mı?Hayırlı olsun elticim
Ben 1 aydan fazla yorganla yazdım yaz mevsiminde köye gidinceBence de kandırıkçı3sene yetecek kadar yaz yaşadık bu sene ,yeter artık
İyiyim elticim sağ ol sen nasılsınNasılsın elticim, hazırlığa başladın mı?
Çocuklar için yapıyorsan tamam, ama gelen giden için ise uğraşma elticim.İyiyim elticim sağ ol sen nasılsın
İki gündür temizlik, börek, kurabiye, poğaça uğraşıyorum
Henüz çantamı hazırlamadım.
Ne hazırlığı Nevoş?İyiyim elticim sağ ol sen nasılsın
Allah beni de yorganıma kavuştursun, aminBen 1 aydan fazla yorganla yazdım yaz mevsiminde köye gidince
O köy bizimde köyümüz olsaydı keşkeBen 1 aydan fazla yorganla yazdım yaz mevsiminde köye gidince
Az kaldı aşkomİyiyim elticim sağ ol sen nasılsın
Akşamınız hayrolsun bacilar.
Hem çocuklara yaptım hem misafire Aynen bir süre kimse benden bir şey beklemesinÇocuklar için yapıyorsan tamam, ama gelen giden için ise uğraşma elticim.
Gelen kişi servis ve temizlik beklemesin bir zahmet.
Bende iyiyim elticim. Tarifimi yaptım ya, evimin işlerine bile ellemiyorum.
Cancağzım
Pazartesi hastaneye yatacağım salı ameliyat olacağım canımNe hazırlığı Nevoş?
CancağızımCancağzım
Çok şükür aşkomAz kaldı aşkom
Çok amin aşkom, Allah'ın izniyle tüm sağlık sorunların bitecekÇok şükür aşkom
Koşturmadan unuttum vallahi
Haftaya bugün gelsin her şey bitmiş olsun