- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Eylül girince serinler dedik ama olmadı, 15i sonrası diyolla,inşallah.Çok sıcaaaaaakkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eylül girince serinler dedik ama olmadı, 15i sonrası diyolla,inşallah.Çok sıcaaaaaakkk
Burası bayağı serinlediÇok sıcaaaaaakkk
Akşam oğluma diyorum sanki yaz mevsimindeyiz hava çok sıcak diye. O da diyor ki yaz mevsimi zaten, Eylül ayı ama diyorum, 23 Eylül den sonra mevsim geçişi diyor, derslerde görüyoruz diyor, kandırıkçı EylülEylül girince serinler dedik ama olmadı, 15i sonrası diyolla,inşallah.
Burası da serinlemişti ama birkaç gündür bayağı bunaltıcıBurası bayağı serinledi
Bence de kandırıkçı3sene yetecek kadar yaz yaşadık bu sene ,yeter artıkAkşam oğluma diyorum sanki yaz mevsimindeyiz hava çok sıcak diye. O da diyor ki yaz mevsimi zaten, Eylül ayı ama diyorum, 23 Eylül den sonra mevsim geçişi diyor, derslerde görüyoruz diyor, kandırıkçı Eylül
O kadar bıktın yani
Fazla kurcalama sen yine
Gelsin bekliyoruzKurabiye geliyor
Kurabiye geliyor
PiştGelsin bekliyoruz
Ne değişik bir aile ya akraba evliliğiymişHalilisko ondan öyle demek ,yazikPattis ben de çok seviyorum ama yıkanmış ve kurtsuzHalilişko da pattis çok seviyor
O kadar ayrıntılı bilmiyorumNe değişik bir aile ya akraba evliliğiymişHalilisko ondan öyle demek ,yazikPattis ben de çok seviyorum ama yıkanmış ve kurtsuz
Bunaile benımde cok tuhafıma gidiyor, cidden soruyorum hastalar mı?Ne değişik bir aile ya akraba evliliğiymişHalilisko ondan öyle demek ,yazikPattis ben de çok seviyorum ama yıkanmış ve kurtsuz
Jenna Haber Ajansı gururla sunduO kadar ayrıntılı bilmiyorum
Kuzenlermis ,çocuklar o yüzden sorunlu gibi ,erkek olan da pek normal gelmiyor banaBunaile benımde cok tuhafıma gidiyor, cidden soruyorum hastalar mı?
Kendilerinden önce anne babaları da akraba evliliği yapmış şimdide iki kardeş yine kuzenlerle evlenmiş bilgim bu kadarBunaile benımde cok tuhafıma gidiyor, cidden soruyorum hastalar mı?
Kardes kardeşe evlenir gibi ,tövbeler olsun, düşünmesi bile korkunçKendilerinden önce anne babaları da akraba evliliği yapmış şimdide iki kardeş yine kuzenlerle evlenmiş bilgim bu kadar