- 1 Aralık 2021
- 12.939
- 44.274
- 548
- 34
Hoş geldin uzun zamandır yoktunHayırlı olsun başlamış yarışma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin uzun zamandır yoktunHayırlı olsun başlamış yarışma![]()
Aldım yarabbi şükür, veleddalin amin elfatihaBu kadar düşünene kadar kurabiye piserdi![]()
HamdolsunAldım yarabbi şükür, veleddalin amin elfatiha![]()
Senin tariflerini ve sunumlarını özlemiştimAldım yarabbi şükür, veleddalin amin elfatiha![]()
Tarihe not edilsin bu başarıHamdolsun![]()
Sıktım dişimi bu günlere geldim, bunda sonrası yokuş aşağı çünküüüü 2 si birden başlıyor okulaHa gayret, az kaldı evet![]()
Bende özlemiştim nanem ama sonuç olarak hersey olsbilirSenin tariflerini ve sunumlarını özlemiştim![]()
Ben yemiyorsa kimse yemesinBebeler kurabiye yemeyecek mi![]()
Ay evet kurabiye tarifleri değişken bence de o yüzden çok da düşünmemek lazımBende özlemiştim nanem ama sonuç olarak hersey olsbilirbatabilirim çıkabilirim
![]()
Ben hep batışı gördüm mesela, Allah çıkmayı da nasip etsin, aminnnBende özlemiştim nanem ama sonuç olarak hersey olsbilirbatabilirim çıkabilirim
![]()
Bu şeye özgü tüm annelereBen yemiyorsa kimse yemesin
Sonra canım çekiyor bozuyorum.
Ay 1 tanede bir şey olmaz diye tepsi bitene kadar 1 tane yiyorum![]()
Sebebi neydi kiCivciv ve havuç kurabiye var. Gel abla geeel![]()
İçim rahatladı yanlız değilimBu şeye özgü tüm annelere![]()
İmkansızı başarmakTarihe not edilsin bu başarı![]()
Gaydiri gubbak bi tarif aldımAy evet kurabiye tarifleri değişken bence de o yüzden çok da düşünmemek lazım![]()
Yapayım mı ne dersinCiddi ciddi civciv kurabiye gördüm demin. Nimetle şaka olmaz bunlar ne biçim tarif ya şeftaliden beterleri de varmış.![]()
Amiinnnnnnnnnnn bebisim amiinnnBen hep batışı gördüm mesela, Allah çıkmayı da nasip etsin, aminnn![]()