- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Hoş geldin uzun zamandır yoktunHayırlı olsun başlamış yarışma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin uzun zamandır yoktunHayırlı olsun başlamış yarışma
Aldım yarabbi şükür, veleddalin amin elfatihaBu kadar düşünene kadar kurabiye piserdi
HamdolsunAldım yarabbi şükür, veleddalin amin elfatiha
Senin tariflerini ve sunumlarını özlemiştimAldım yarabbi şükür, veleddalin amin elfatiha
Tarihe not edilsin bu başarıHamdolsun
Sıktım dişimi bu günlere geldim, bunda sonrası yokuş aşağı çünküüüü 2 si birden başlıyor okulaHa gayret, az kaldı evet
Bende özlemiştim nanem ama sonuç olarak hersey olsbilir batabilirim çıkabilirimSenin tariflerini ve sunumlarını özlemiştim
Ben yemiyorsa kimse yemesinBebeler kurabiye yemeyecek mi
Ay evet kurabiye tarifleri değişken bence de o yüzden çok da düşünmemek lazımBende özlemiştim nanem ama sonuç olarak hersey olsbilir batabilirim çıkabilirim
Ben hep batışı gördüm mesela, Allah çıkmayı da nasip etsin, aminnnBende özlemiştim nanem ama sonuç olarak hersey olsbilir batabilirim çıkabilirim
Bu şeye özgü tüm annelereBen yemiyorsa kimse yemesin
Sonra canım çekiyor bozuyorum.
Ay 1 tanede bir şey olmaz diye tepsi bitene kadar 1 tane yiyorum
Sebebi neydi kiCivciv ve havuç kurabiye var. Gel abla geeel
İçim rahatladı yanlız değilimBu şeye özgü tüm annelere
İmkansızı başarmakTarihe not edilsin bu başarı
Gaydiri gubbak bi tarif aldımAy evet kurabiye tarifleri değişken bence de o yüzden çok da düşünmemek lazım
Yapayım mı ne dersinCiddi ciddi civciv kurabiye gördüm demin. Nimetle şaka olmaz bunlar ne biçim tarif ya şeftaliden beterleri de varmış.
Amiinnnnnnnnnnn bebisim amiinnnBen hep batışı gördüm mesela, Allah çıkmayı da nasip etsin, aminnn