- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Hadi gözün aydınSıktım dişimi bu günlere geldim, bunda sonrası yokuş aşağı çünküüüü 2 si birden başlıyor okula
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydınSıktım dişimi bu günlere geldim, bunda sonrası yokuş aşağı çünküüüü 2 si birden başlıyor okula
Ciddi ciddi civciv kurabiye gördüm demin. Nimetle şaka olmaz bunlar ne biçim tarif ya şeftaliden beterleri de varmış.
Kuşo kurabiyesiYapayım mı ne dersin
Margaretin soyleyeceklerini şimdi söylemesi tam benlik değil mi nevosYapayım mı ne dersin
İmkansız zaman alirİmkansızı başarmak
Büyük kıza devrettim kurabiye işlerini geçen naneli ve susamlı tuzlu kurabiye yapmıştı çok beğendimGeçen seneki kurabiye yarışmasından sonra kurabiye yapmadım ben seneden seneye
Şaşırdım ama ben de yapmadımGeçen seneki kurabiye yarışmasından sonra kurabiye yapmadım ben seneden seneye
Civciv olsun aşkomKuşo kurabiyesi
Olsun aşkomseveriz cik cikCivciv olsun aşkom
Oda gelsinBüyük kıza devrettim kurabiye işlerini geçen naneli ve susamlı tuzlu kurabiye yapmıştı çok beğendim
Ama imkansız değildirİmkansız zaman alir
Önüne susam dökerim yemliyormuş gibiOlsun aşkomseveriz cik cik
NağbeeerCiddi ciddi civciv kurabiye gördüm demin. Nimetle şaka olmaz bunlar ne biçim tarif ya şeftaliden beterleri de varmış.
Ben seni kurtardımMargaretin soyleyeceklerini şimdi söylemesi tam benlik değil mi nevos
Hoşbulduk gelemiyorum eskisi gibiHoş geldin uzun zamandır yoktun
Naneler falan ,çim etkisi yaratsın hemÖnüne susam dökerim yemliyormuş gibi
Çekilmez ki o biraz cadıdır topikte kaos çıkartırOda gelsin
Kuş yuvası kurabiye de yap, üzerine kondur.Yapayım mı ne dersin
Nağbeeer
Neyse hadi, civcivi paylaşayım. Aynı sayfada peşinden havuç da paylaşılmış.
Hayat yaşarken öğretecek artık hemsosuAma imkansız değildir