Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayaller gerçek olmak için vardır bebisim,hem bu hayali gerçekleştirmek senin elindeÖyle bi hayal etmiştim bebişim yav![]()
O bebenin çirkinliği şaka mı yaaYok yav nerdee o günler paçamdan ayrılmayan bi bıdıkla![]()
işsiz güçsüz dolanırken bile bir kere bile ilk tarifi yapmamışımBende şaşırdım![]()
Bir gün olacak bebişim bir gün o ilk tarifi ben yapıcamHayaller gerçek olmak için vardır bebisim,hem bu hayali gerçekleştirmek senin elinde![]()
Evet inşallah bakalım.Oğlun bereketiyle gelsin hayırlı yeni işi olsun inşallah![]()
![]()
Zaten bu girişimlerde bulunanlara saç baş tokat ne varsa girişiyorO bebenin çirkinliği şaka mı yaaoyyyyy hiç öpesim gelmiyor, yemek istemiyorum zaten
mıncirmak miiii yooo yoooo
![]()
Ben Seda yapınca yapıcam
Yok ben yaparım nevosum, o günleri atlattim
Ben sana inanıyorum bebisimBir gün olacak bebişim bir gün o ilk tarifi ben yapıcam![]()
Aferin yavrukusa, her kuşun eti yinmezZaten bu girişimlerde bulunanlara saç baş tokat ne varsa girişiyor![]()
Bi kere yapmıştı galiba tam ben ilk tarifi yapmaya niyetlenmişken yapmıştı hemde
Var öyle cilginliklarimBi kere yapmıştı galiba tam ben ilk tarifi yapmaya niyetlenmişken yapmıştı hemde![]()
Hadi bakalımYok ben yaparım nevosum, o günleri atlattim![]()
İçimden öyle geçtiNedenmiş![]()
Ah sen de olmasan bebişimBen sana inanıyorum bebisimHem en tatlı kurabiye sende
![]()