- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.906
- 43
Bende şaşırdımYok yav nerdee o günler paçamdan ayrılmayan bi bıdıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şaşırdımYok yav nerdee o günler paçamdan ayrılmayan bi bıdıkla
Hayaller gerçek olmak için vardır bebisim,hem bu hayali gerçekleştirmek senin elindeÖyle bi hayal etmiştim bebişim yav
O bebenin çirkinliği şaka mı yaa oyyyyy hiç öpesim gelmiyor, yemek istemiyorum zaten mıncirmak miiii yooo yooooYok yav nerdee o günler paçamdan ayrılmayan bi bıdıkla
işsiz güçsüz dolanırken bile bir kere bile ilk tarifi yapmamışımBende şaşırdım
Bir gün olacak bebişim bir gün o ilk tarifi ben yapıcamHayaller gerçek olmak için vardır bebisim,hem bu hayali gerçekleştirmek senin elinde
Evet inşallah bakalım.Oğlun bereketiyle gelsin hayırlı yeni işi olsun inşallah
Zaten bu girişimlerde bulunanlara saç baş tokat ne varsa girişiyorO bebenin çirkinliği şaka mı yaa oyyyyy hiç öpesim gelmiyor, yemek istemiyorum zaten mıncirmak miiii yooo yoooo
Ben Seda yapınca yapıcamASSOSyal hiç yapmaz ömrümüzü yer
Yok ben yaparım nevosum, o günleri atlattimASSOSyal hiç yapmaz ömrümüzü yer
Ben sana inanıyorum bebisim Hem en tatlı kurabiye sendeBir gün olacak bebişim bir gün o ilk tarifi ben yapıcam
Aferin yavrukusa, her kuşun eti yinmezZaten bu girişimlerde bulunanlara saç baş tokat ne varsa girişiyor
Bi kere yapmıştı galiba tam ben ilk tarifi yapmaya niyetlenmişken yapmıştı hemdeASSOSyal hiç yapmaz ömrümüzü yer
NedenmişBen Seda yapınca yapıcam
Var öyle cilginliklarimBi kere yapmıştı galiba tam ben ilk tarifi yapmaya niyetlenmişken yapmıştı hemde
Hadi bakalımYok ben yaparım nevosum, o günleri atlattim
İçimden öyle geçtiNedenmiş
Ah sen de olmasan bebişimBen sana inanıyorum bebisim Hem en tatlı kurabiye sende
Yine görelim inşallahBi kere yapmıştı galiba tam ben ilk tarifi yapmaya niyetlenmişken yapmıştı hemde