- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.696
Bak sende daimi değilsin Cano senden daha daimiC A N O ya baktım onun 19 Benim 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak sende daimi değilsin Cano senden daha daimiC A N O ya baktım onun 19 Benim 17
Kolay gelsin canım, Allah kolaylık versin. Çok sevecegi bir odası olsun piyemsesinnnEvi badana ettiriyorum sosyalimm kızıma oda duzenliyoruz evde karmakarışık badana yaptırmakta ayrı zormuş cidden ya
Her masada varımC A N O ya baktım onun 19 Benim 17
Evim yıkıldığı için olabilir miBirde ameliyat olduğumda katılmadım.Bak sende daimi değilsin Cano senden daha daimi
Maşallah canımHer masada varım
İyi akşamlar Seda 'cım nasılsınİyi akşamlarr
iyiyim ...İyi akşamlar Seda 'cım nasılsın
Eşin çalışıyor muiyiyim ...
Tekim vakit biraz zor geçti.
Ablacım espri yapmak istemiştim. Özür dilerim vallahi bak.hic o şekilde düşünmedim.Evim yıkıldığı için olabilir miBirde ameliyat olduğumda katılmadım.
Geliyor muİlk tarifi yapmam yok mu
Sorun değil.Ablacım espri yapmak istemiştim. Özür dilerim vallahi bak.hic o şekilde düşünmedim.
Evet çalışıyor .Eşin çalışıyor mu
Neyse az kaldı, bebiş gelince sıkılmaya vaktin olmayacak
Allah kolaylık versin canımEvet çalışıyor .
Market sektörü olduğu için
Hem mesai saatleri değişik .
Hemde üç ayda bi sayım oluyor .
Bugün sayıma kaldı .
daha geç gelir gece 12 de .
Evet en azından bebişle gün geçer bu doğru
İlk tarifi yapmam yok mu
Allah kolaylık versin canım
Benim eşimde nöbete gidiyor. Dün gitti, bugünde köye gitti. Yarın akşam gelip tekrar işe gidecek. Ama benim çocuklar var. Seninde oğlun gelince onunla zaman geçer
Yok yav nerdee o günler paçamdan ayrılmayan bi bıdıklaGeliyor mu
Öyle bi hayal etmiştim bebişim yav
Oğlun bereketiyle gelsin hayırlı yeni işi olsun inşallahTeşekkürler.
İnşallah hayırlısı ile öyle olur.
☺ sonuçta kışında böyle olur hala aynı işte devam edip kalırsa. normalde başka iş arayışlarına bakıyor .
Kafasına yatan olursa değerlendirtecek.
kısmet.