- 16 Ağustos 2010
- 293.211
- 603.250
- 43
Bu yıl yapar mıyız bilmiyorum ama balık olunca ben dahil çoğunlukla hamsi yapmak istiyoruz. Ondan yapmıyoruz. Yani farklı şeyler çıkacaksa yapalımNedense balık gibi hissettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yıl yapar mıyız bilmiyorum ama balık olunca ben dahil çoğunlukla hamsi yapmak istiyoruz. Ondan yapmıyoruz. Yani farklı şeyler çıkacaksa yapalımNedense balık gibi hissettim
Beni oyalama nevosss beni oyalamaZaman kaybedebilirsiniz
Çok zor bi kategori bence balık nevos sardalye tava yapacaksam olurBu yıl yapar mıyız bilmiyorum ama balık olunca ben dahil çoğunlukla hamsi yapmak istiyoruz. Ondan yapmıyoruz. Yani farklı şeyler çıkacaksa yapalım
Yok artik Sen bana haber ver ,ben gelir alırım,ziyan etmeden yerimAyyy hemsosuuu nefret ederim biliyormusun bizimkiler falan yapiyor ağzına bile sürmem ,ölü taklidi yapıyorum
Yapacaksan neden olmasınÇok zor bi kategori bence balık nevos sardalye tava yapacaksam olur
Allah affetsin hiç sevmiyorum valla hemsosu,yemegini tercih ederim yapılırsa benimkini sana gondereyimYok artik Sen bana haber ver ,ben gelir alırım,ziyan etmeden yerim
Sardalye yaparim nevosumYapacaksan neden olmasın
Bizim evde sonbahar balık sezonunu açmak demek , siz sonbahar deyince balık geldi aklımaBu yıl yapar mıyız bilmiyorum ama balık olunca ben dahil çoğunlukla hamsi yapmak istiyoruz. Ondan yapmıyoruz. Yani farklı şeyler çıkacaksa yapalım
Anlastik hemsom,bir mesaja bakar ,alır,afiyetle yerimAllah affetsin hiç sevmiyorum valla hemsosu,yemegini tercih ederim yapılırsa benimkini sana gondereyim
Orası öyle balık sezonu da açıldıAma şimdi her tür var mıdırBizim evde sonbahar balık sezonunu açmak demek , siz sonbahar deyince balık geldi aklıma
Sefan olsunAnlastik hemsom,bir mesaja bakar ,alır,afiyetle yerim
Böreği olsa da yesek offff senin de var mı Boşnak ya da Arnavut komşu falan,onlar efsane yapıyor, oyyyy
Şuan en çok palamut, sardalye, hamsi var nevosOrası öyle balık sezonu da açıldıAma şimdi her tür var mıdır
Hem de nasıl
Var elticim, ama cep yakar.Orası öyle balık sezonu da açıldıAma şimdi her tür var mıdır
Ya senin sevdiğin kategori neydi biliyodum sankiiTakipte kal bebisim,kategori şahane
Sefan olsun