Bu yıl yapar mıyız bilmiyorum ama balık olunca ben dahil çoğunlukla hamsi yapmak istiyoruz. Ondan yapmıyoruz. Yani farklı şeyler çıkacaksa yapalımNedense balık gibi hissettim
Çok zor bi kategori bence balık nevosBu yıl yapar mıyız bilmiyorum ama balık olunca ben dahil çoğunlukla hamsi yapmak istiyoruz. Ondan yapmıyoruz. Yani farklı şeyler çıkacaksa yapalım
Yok artikAyyy hemsosuuu nefret ederim biliyormusunbizimkiler falan yapiyor ağzına bile sürmem ,ölü taklidi yapıyorum
Yapacaksan neden olmasınÇok zor bi kategori bence balık nevossardalye tava yapacaksam olur
Allah affetsin hiç sevmiyorum valla hemsosu,yemegini tercih ederimYok artikSen bana haber ver ,ben gelir alırım,ziyan etmeden yerim
Sardalye yaparim nevosumYapacaksan neden olmasın
Bizim evde sonbahar balık sezonunu açmak demek , siz sonbahar deyince balık geldi aklımaBu yıl yapar mıyız bilmiyorum ama balık olunca ben dahil çoğunlukla hamsi yapmak istiyoruz. Ondan yapmıyoruz. Yani farklı şeyler çıkacaksa yapalım
Anlastik hemsom,bir mesaja bakar ,alır,afiyetle yerimAllah affetsin hiç sevmiyorum valla hemsosu,yemegini tercih ederimyapılırsa benimkini sana gondereyim
Orası öyle balık sezonu da açıldıBizim evde sonbahar balık sezonunu açmak demek , siz sonbahar deyince balık geldi aklıma
Sefan olsunAnlastik hemsom,bir mesaja bakar ,alır,afiyetle yerim
Böreği olsa da yesek offffsenin de var mı Boşnak ya da Arnavut komşu falan,onlar efsane yapıyor, oyyyy
Şuan en çok palamut, sardalye, hamsi var nevosOrası öyle balık sezonu da açıldıAma şimdi her tür var mıdır
Var elticim, ama cep yakar.Orası öyle balık sezonu da açıldıAma şimdi her tür var mıdır
Ya senin sevdiğin kategori neydi biliyodum sankiiTakipte kal bebisim,kategori şahane