Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam onu diyecektim. Malatya’ya döndün tabii kaşınıyorsun.Yöresel miEn son nohut dürüm yaptım diye hatırlıyorum.
O zaman elimde yöresel hiçbir şey yoktuŞimdi öyle mi
Evet yaa salata misss gibiPilav salata nasıl ikisi de tek başına bi şey ifade etmiyor bari birleştirelim
Fırın gereken tarifler de var canım ama şart değilBen kurabiyeyi kaçırdım. Fırın evime daha bugün geldi onun da garantisini başlatmak için servisin gelip kurması gerekiyormuş paketiyle duruyor yetişmedi çok üzüldüm.. sonraki yarışma için şimdiden çok hırslıyım sonraki yarışma da fırın gerektiren bir yarışma olsun sultanım bari Nevreste
Ne yani bulgur köftesi alamayacak miyim oynamıyorumO tarz köfte daha kimseye vermem. Baştan anlaşalım
Gevur olmayan tarif bulup güzel sunum yapsam olmaz mıTam onu diyecektim. Malatya’ya döndün tabii kaşınıyorsun.
Aha buldumFırın gereken tarifler de var canım ama şart değil
Hayırlısı olsun canım
Güle güle kullan
Hayır yassakNe yani bulgur köftesi alamayacak miyim oynamıyorum
Bana söyle çabuk kafam calismiyorAha buldum
ÇakkkaaaaalllllGevur olmayan tarif bulup güzel sunum yapsam olmaz mı
Çok teşekkür ederim sultanım. Ne zaman açıklanıyor peki yeni kategori bu sefer sona kalmadan tarif almayı becersem bariFırın gereken tarifler de var canım ama şart değil
Hayırlısı olsun canım
Güle güle kullan
Kabul etmem beneneHayır yassak
Sade pilav çeşitleri bulabilir miyizPilav salata nasıl ikisi de tek başına bi şey ifade etmiyor bari birleştirelim
Hiç yapmadığımız bir şey yapalım. Dünya mutfağı mesela.Gevur olmayan tarif bulup güzel sunum yapsam olmaz mı
Allah izin verirse 1 Ekim canımÇok teşekkür ederim sultanım. Ne zaman açıklanıyor peki yeni kategori bu sefer sona kalmadan tarif almayı becersem bari
Tavuklu etli nohutluSade pilav çeşitleri bulabilir miyiz
Yapalım ama en az 10 kişi yapalım desinHiç yapmadığımız bir şey yapalım. Dünya mutfağı mesela.
İşte hep öyle çıkıyor.Tavuklu etli nohutlu
Nasıl yani gelin duvağı, kral tacı yapamayacak mıyımmmmSade pilav çeşitleri bulabilir miyiz
Tamam bu ay değil ama bu yıl bitmeden pilav yapalım. Senin dediğin gibiNasıl yani gelin duvağı, kral tacı yapamayacak mıyımmmm