- 28 Haziran 2011
- 59.345
- 149.745
Yok kız herkes ikinciOrda 80 tane birinci var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız herkes ikinciOrda 80 tane birinci var
PilavvvO zaman benim diğer seçeneği yapalım
Bir yıl olmuştuHe kurabiyeyi yapmayalı iki sene olmuştu zaten
Yok değilPilavvv
Evet öyleyimKim ne derse desin sen yöresel kadınının nevos
Ya bak biliyon birincilik ihtimalim yüksek bir yarışma ama ona rağmen istemiyorum düşün yaaaaaaa bıhtımmmmmmmAma ben yöresel seviyorum
Kaç yıldır yarışıyorum hiç pilav yapmadımYok değil
Herkesin tarziEvet öyleyim
En az 1 yıl oldu yapmadıkYa bak biliyon birincilik ihtimalim yüksek bir yarışma ama ona rağmen istemiyorum düşün yaaaaaaa bıhtımmmmmmm
Asla söylememKöfteee
Gevur musun yaa ekimde yapmışız onu zaten hahshahhsEn az 1 yıl oldu yapmadık
Ya pilavda herkes etli, tavuklu vs.. yapıyor. Hepsi benzer oluyor. Sade yapsak oy almaz diye düşünülüyor. Ama inan forumda pilav tarifi yok, özellikle sade pilav hiç yokKaç yıldır yarışıyorum hiç pilav yapmadım
Yöresel miEn son nohut dürüm yaptım diye hatırlıyorum.Gevur musun yaa ekimde yapmışız onu zaten hahshahhs
Valla kafam 1500 oldu nevosYöresel miEn son nohut dürüm yaptım diye hatırlıyorum.
O zaman elimde yöresel hiçbir şey yoktuŞimdi öyle mi
O tarz köfte daha kimseye vermem. Baştan anlaşalımSuriyelilere rağmen Arap köftesi yapıp 1. olmuşum. Nevreste
Pilav salata nasıl ikisi de tek başına bi şey ifade etmiyor bari birleştirelimYa pilavda herkes etli, tavuklu vs.. yapıyor. Hepsi benzer oluyor. Sade yapsak oy almaz diye düşünülüyor. Ama inan forumda pilav tarifi yok, özellikle sade pilav hiç yok
Onu bir şeyin yanına yapabilsek keşke