- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün aymak üzere
Aydı ama çoktan
Aymamıştı o zaman, karanlıktı heryerAydı ama çoktan
Uykulara doyamamışsınAymamıştı o zaman, karanlıktı heryer
Alarmı erteleye erteleye kalktım
Hem ben aymak üzere demiştimAymamıştı o zaman, karanlıktı heryer
Alarmı erteleye erteleye kalktım
Anlaşıldı, yine dayak istiyorsun. Saat 4 de aymak üzere olur mu? Kargalar bırak kahvaltısını yapmayı, gözlerini bile açnamıştırHem ben aymak üzere demiştim
Benim için o saatlerde başlıyor yavaştanAnlaşıldı, yine dayak istiyorsun. Saat 4 de aymak üzere olur mu? Kargalar bırak kahvaltısını yapmayı, gözlerini bile açnamıştır
Tam eşimin hayali. O da erken kalkmamı, güne erken başlamamı istiyor ama olmuyor. Erken kalksam da geri yatıyorumBenim için o saatlerde başlıyor yavaştan
Ben de bir kere uyandım mı tamam ,geri uyuyamıyorum negzel,uyuyabiliyorken uyuTam eşimin hayali. O da erken kalkmamı, güne erken başlamamı istiyor ama olmuyor. Erken kalksam da geri yatıyorum
Önceden böyle değildim. Bu sene halsizlik var üstümde. D3 vitamini düşük, onun etkisi var mı bilmiyorumBen de bir kere uyandım mı tamam ,geri uyuyamıyorum negzel,uyuyabiliyorken uyu
Bu saate iş kalır mi,gün bitti benim için süpürge işi olursa öğlenden önce yapmıyorum,komşular da uykucu çünkü apartman imamı ben ahahahahahaaÖnceden böyle değildim. Bu sene halsizlik var üstümde. D3 vitamini düşük, onun etkisi var mı bilmiyorum
Sen işlerini de bitirmişsiniz şimdi
Erken kalkmanın en güzel yönü, işlerin erkenden bitmesiBu saate iş kalır mi,gün bitti benim için süpürge işi olursa öğlenden önce yapmıyorum,komşular da uykucu çünkü apartman imamı ben ahahahahahaa