- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Teşekkür ederim Seda'cımNevreste Çok büyük geçmiş olsun .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Seda'cımNevreste Çok büyük geçmiş olsun .
Nevos sen ameliyat oldun diye iyice serdilerAynen niye yapmıyorlar
Ben hastaneden bile çıktımZaten bir süre elimde telefon yatacağım Yapsınlar boş kalmayalımNevos sen ameliyat oldun diye iyice serdiler
Belki tam tersi yeni ameliyat oldu, uğraşamaz, rahatsız etmeyelim diye düşünürler.Nevos sen ameliyat oldun diye iyice serdiler
Evet nevosum yaa ameliyat oldun, eve ciktin, buradasin bunlar hâlâ tembellik peşinde kurudu buralarBen hastaneden bile çıktımZaten bir süre elimde telefon yatacağım Yapsınlar boş kalmayalım
Ama nevos burada nazom valla hepimizden güçlü çıktı maşallah balliskomBelki tam tersi yeni ameliyat oldu, uğraşamaz, rahatsız etmeyelim diye düşünürler.
Ben aslında yoğum aldım aldım ama 0 iddia hiç telaş etmeyinNerelerdesin sen, tarif aldın gibi bir his var, sen de katılıyor musun?
KuzuBen aslında yoğum aldım aldım ama 0 iddia hiç telaş etmeyin
Hiç inanmadımBen aslında yoğum aldım aldım ama 0 iddia hiç telaş etmeyin
Ama ben senin tarifini bekliyorumBen aslında yoğum aldım aldım ama 0 iddia hiç telaş etmeyin
Nevoş meraklandırdı, farklı bir tarif almışsın Seviyorum senin sunumlarını, fazla bekletme biziBen aslında yoğum aldım aldım ama 0 iddia hiç telaş etmeyin
Güzelciğimm ben çok önemsiz bir detayı unutmuşum evimizde fırın yok alalım yapacağım inşallah hemen tarifimi sabırsızlıkla bekliyorum
Evde ağrı kesici iç dinlen ama arada yürüyüş yap çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanırsınTaburcu oluyorum
Sen napan kuzum , iyi misin
İnan inan şekerciğim çok ara verdim , katılmak istedim bu sefer ama sırf katılmış olmak için katılıyorum yeni nesil pinterest girl sunumlarıyla baş edemem benHiç inanmadım
Canım benim keşke senin beklentini karşılayan güzel bir sunum yapabilsem benim adım hıdır , elimden gelen budur diyorum napayımAma ben senin tarifini bekliyorum
Özledim be kuzum iyi şükür aynı bildiğin gibi sen nasılsın napiyonSen napan kuzum , iyi misin
Evet canım hiç yapılmadı şimdiye kadar burada ,ben de tesadüfen buldum , hoşuma gitti tam pinterest sunumu yapılacak tarif aslında ama bende o yetenek yokNevoş meraklandırdı, farklı bir tarif almışsın Seviyorum senin sunumlarını, fazla bekletme bizi
Ben de özledim sizleri ben de aynıyım okul açıldı yoğun telaşlar başladı geneÖzledim be kuzum iyi şükür aynı bildiğin gibi sen nasılsın napiyon