Teşekkür ederim Seda'cımNevreste Çok büyük geçmiş olsun .
Nevos sen ameliyat oldun diye iyice serdilerAynen niye yapmıyorlar
Ben hastaneden bile çıktımNevos sen ameliyat oldun diye iyice serdiler
Belki tam tersi yeni ameliyat oldu, uğraşamaz, rahatsız etmeyelim diye düşünürler.Nevos sen ameliyat oldun diye iyice serdiler
Evet nevosum yaa ameliyat oldun, eve ciktin, buradasinBen hastaneden bile çıktımZaten bir süre elimde telefon yatacağım Yapsınlar boş kalmayalım
Ama nevos burada nazomBelki tam tersi yeni ameliyat oldu, uğraşamaz, rahatsız etmeyelim diye düşünürler.
Ben aslında yoğumNerelerdesin sen, tarif aldın gibi bir his var, sen de katılıyor musun?
KuzuBen aslında yoğumaldım aldım ama 0 iddia hiç telaş etmeyin
Hiç inanmadımBen aslında yoğumaldım aldım ama 0 iddia hiç telaş etmeyin
Ama ben senin tarifini bekliyorumBen aslında yoğumaldım aldım ama 0 iddia hiç telaş etmeyin
Nevoş meraklandırdı, farklı bir tarif almışsınBen aslında yoğumaldım aldım ama 0 iddia hiç telaş etmeyin
Güzelciğimm ben çok önemsiz bir detayı unutmuşum evimizde fırın yok
Evde ağrı kesici iç dinlen ama arada yürüyüş yap çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanırsınTaburcu oluyorum
Sen napan kuzum , iyi misin
İnan inan şekerciğimHiç inanmadım
Canım benimAma ben senin tarifini bekliyorum
Özledim be kuzumSen napan kuzum , iyi misin
Evet canım hiç yapılmadı şimdiye kadar burada ,ben de tesadüfen buldum , hoşuma gitti tam pinterest sunumu yapılacak tarif aslında ama bende o yetenek yokNevoş meraklandırdı, farklı bir tarif almışsınSeviyorum senin sunumlarını, fazla bekletme bizi
Ben de özledim sizleriÖzledim be kuzumiyi şükür aynı bildiğin gibi sen nasılsın napiyon