- 24 Eylül 2018
- 97.107
- 292.319
Az bile yapmışsın3 tanecik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az bile yapmışsın3 tanecik
Bu kadar iddiali kurabiyeler içersinde ben kesin kaybederimDaha yaparsalar 5 kişi yine ekleyecekSen de yapsana bize kurabiye
26Eylul'de başlayacakOh oh ne güzeloylamaya daha çokmu var?
İlk katılımda birinci olanlar oldu ,belli olmaz o işlerBu kadar iddiali kurabiyeler içersinde ben kesin kaybederim
Ne kadar iddialı olunursa olunsun kazanan 1 kişi, diğerleri kaybediyorSu çok güzel gelseneBu kadar iddiali kurabiyeler içersinde ben kesin kaybederim
Vay ne güzelcesaretlendim bakİlk katılımda birinci olanlar oldu ,belli olmaz o işler
Kolaylıkla çıkarsın inşallah kuzucuk biz hep buralardayız,sohbete gel ,yarışmaya gel ,kapımız açıkVay ne güzelcesaretlendim bak
Bebegimin diş çıkarma dönemine denk gelmese belki bir çılgınlık yapıp katıla bilirdim şuan dinlenmeye anca zaman buluyorum o zamanda kendimi burda buluyorum zaten.
Di mi ama. Ben Nevoş un yerinde olsam öyle yapardım Randevusu saat kaçtaydı Nevoş unAz bile yapmışsın
Sen kararlısın beni yarışmaya katmayaNe kadar iddialı olunursa olunsun kazanan 1 kişi, diğerleri kaybediyorSu çok güzel gelsene
Kesinlikle aşkom yatış yaptı bugün, yarın da ameliyat hayırlısıyla inşallahDi mi ama. Ben Nevoş un yerinde olsam öyle yapardım Randevusu saat kaçtaydı Nevoş un
Inşallah teşekkür ederimortam sıcacık gelirim tabiKolaylıkla çıkarsın inşallah kuzucuk biz hep buralardayız,sohbete gel ,yarışmaya gel ,kapımız açık
Sakın Nevreste ye haber vermeden çılgınlık yapayım deme, rezerve olan tarifi yaparsın belkiVay ne güzelcesaretlendim bak
Bebegimin diş çıkarma dönemine denk gelmese belki bir çılgınlık yapıp katıla bilirdim şuan dinlenmeye anca zaman buluyorum o zamanda kendimi burda buluyorum zaten.
Yarışmacı avcisiyim ben,eninde sonunda seni de aramıza katariz dediğim gibi ,ne zaman istersen gelSen kararlısın beni yarışmaya katmaya
elim lezzetlidir ama sunumda çokta iyi sayilmamben şuanlik uzaktan izlemeye devam.
Valla müthişsiniz kızlar
Hadi hayırlısıKesinlikle aşkom yatış yaptı bugün, yarın da ameliyat hayırlısıyla inşallah
Rica ederim, mutlaka gelInşallah teşekkür ederimortam sıcacık gelirim tabi
AmiiiinHadi hayırlısı
Biliyorum biliyorum Nevreste ablanın namını duydum haberim varSakın Nevreste ye haber vermeden çılgınlık yapayım deme, rezerve olan tarifi yaparsın belki
Kolay gelsin canım. Diş çıkarması kolay geçsin inşallah miniğin
InşallahHepinize bol şans ve başarılar diliyorumYarışmacı avcisiyim ben,eninde sonunda seni de aramıza katariz dediğim gibi ,ne zaman istersen gel
Teşekkür ederiiizInşallahHepinize bol şans ve başarılar diliyorum