Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım sağ olSabah bir işim vardı öğlen eve geldim.Sonra çocukları okuldan aldım.Şimdi anneme geldim kardeşim yemek hazırlamış Çok iyi oldu bugün hep dışarıdaydım
Sen nasılsın
Değişiklik olmuş sanada iyyim bende bu gün yapacaktın geceden beri yağışlı burası kaldı yemeğim

Iyi yapmışsın canım, o kadar yoruldun ki gectigimiz aylarda valla sana çok üzülüyordum. En azından şimdi biraz nefes aldin minnosum dinlendin
Çok şükür canım benim inan dinlendim evde artık iş buldam çalışsam diyorum rabbim hayırlı bir iş çıkarsın karşıma geçinmek çok zor çok şükür az çok demeden geçiniyoruz ama ben çalışsam daha rahat olacağız

Elbet bi yerde kısmetin vardır Minnosum, bi kapı açılır merak etme allah büyük, hiç merak etme

Elbet bi yerde kısmetin vardır Minnosum, bi kapı açılır merak etme allah büyük, hiç merak etme
İnşAllah sosyalim dualarını eksik etme
Minnoş hoşbuldumm evlenmişsin bu arada hayırlı olsunn tebrik ederim, huzurlu yuvalarınız olsun
Teşekkürler inşallah canım benim hepimizin inşallah
Burasıda kapalı firdefs'te kararsız kalmış ama yaptıEv ışık almıyorsa zor
Salon ve mutfak daha iyi ışık alıyor canım ama kapalı hava yapmadım bende mantı yaptım akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…