- 18 Kasım 2020
- 20.505
- 49.441
Değişiklik olmuş sanada iyyim bende bu gün yapacaktın geceden beri yağışlı burası kaldı yemeğimİyiyim canım sağ olSabah bir işim vardı öğlen eve geldim.Sonra çocukları okuldan aldım.Şimdi anneme geldim kardeşim yemek hazırlamış Çok iyi oldu bugün hep dışarıdaydım
Sen nasılsın
O yemek neeeeeİyiyim canım sağ olSabah bir işim vardı öğlen eve geldim.Sonra çocukları okuldan aldım.Şimdi anneme geldim kardeşim yemek hazırlamış Çok iyi oldu bugün hep dışarıdaydım
Sen nasılsın
Iyiyim şükür canım Minnosum sen nasılsın, nasıl gidiyo
Çok şükür canım iyiyim uykusuz süründümm gece ama gündüz full uyudum yaIyiyim şükür canım Minnosum sen nasılsın, nasıl gidiyo
Iyi yapmışsın canım, o kadar yoruldun ki gectigimiz aylardaÇok şükür canım iyiyim uykusuz süründümm gece ama gündüz full uyudum ya
Çok şükür canım benimIyi yapmışsın canım, o kadar yoruldun ki gectigimiz aylardavalla sana çok üzülüyordum. En azından şimdi biraz nefes aldin minnosum dinlendin
Elbet bi yerde kısmetin vardır Minnosum, bi kapı açılır merak etmeÇok şükür canım beniminan dinlendim evde artık iş buldam çalışsam diyorum rabbim hayırlı bir iş çıkarsın karşıma geçinmek çok zor çok şükür az çok demeden geçiniyoruz ama ben çalışsam daha rahat olacağız
Minnoş hoşbuldummGördüğüme sevindim iyi ki gelmişsin
Burasıda kapalı firdefs'te kararsız kalmış ama yaptıDeğişiklik olmuş sanada iyyim bende bu gün yapacaktın geceden beri yağışlı burası kaldı yemeğim
AçıldıO yemek neeeee
GördümAçıldı
Musakka işteGördüm
Minnoş hoşbuldummevlenmişsin bu arada hayırlı olsunn tebrik ederim, huzurlu yuvalarınız olsun
Nevoş orişin tarzina benzemiyor mu firdefsin tarzı,sadece bana mı öyle geldiMusakka işte
Sosyalimm
İnşAllah sosyalim dualarını eksik etmeElbet bi yerde kısmetin vardır Minnosum, bi kapı açılır merak etmeallah büyük, hiç merak etme
Teşekkürler inşallah canım benim hepimizin inşallahMinnoş hoşbuldummevlenmişsin bu arada hayırlı olsunn tebrik ederim, huzurlu yuvalarınız olsun
Salon ve mutfak daha iyi ışık alıyor canım ama kapalı hava yapmadım bende mantı yaptım akşamaBurasıda kapalı firdefs'te kararsız kalmış ama yaptıEv ışık almıyorsa zor
Bakalım tadı nasılNevoş orişin tarzina benzemiyor mu firdefsin tarzı,sadece bana mı öyle geldi
Ellerine sağlıkİnşAllah sosyalim dualarını eksik etme
Teşekkürler inşallah canım benim hepimizin inşallah
Salon ve mutfak daha iyi ışık alıyor canım ama kapalı hava yapmadım bende mantı yaptım akşama